Vacanțe ieftine de 1 mai. Voi unde mergeți?

Vacanțe ieftine de 1 mai. Voi unde mergeți?


Chiar dacă Paștele abia a trecut, dacă vreți săaveți parte de vacanțe ieftine de 1 mai, ar fi bine să vă grăbiți cât încă mai sunt oferte. Libertatea a făcut o listă cu posibile variante de vacanțe ieftine de 1 mai ce v-ar putea face cu ochiul. 

Agențiile de turism s-au întrecut în oferte ieftine, accesibile pentru toate buzunarele celor care vor să se relaxeze preț de câteva zile.

În cazul celor de la Paradis Vacanțe de vis, există o ofertă de cazare în hotel de 3 stele, Impact G, cu numai 65 de lei pe zi/ persoană. Pentru a beneficia de această ofertă va trebui să vă cazați minim 3 nopți în hotel.

1 mai în Bulgaria

În cazul în care Albena vă face cu ochiul, puteți să vă rezervați o cameră, la hotel de 3 stele, Boryana, cu numai 29 de euro. Sau la acești bani mai puneți un euro și jumătate și aveți parte de o camera cu vedere la mare, asta dacă nu sunteți paranoici și simțiți nevoia să vă uitați după mașină din 5 în 5 minute.
Pentru această ofertă va trebui să vă cazați două nopți minimum, în perioada 28 aprilie – 2 mai. Regimul este de all inclusive.

Alltur vine cu o ofertă la fel de bună. Sejur de 3 zile, în hotel de 5 stele, Admiral, cu numai 64 de euro (camera cu vedere la parc) sau 69 de euro (camera cu vedere la mare). Pachetul conține o singură masa, micul dejun.

Serviciile include în acest pachet și o cină festivă în data de 30 aprilie. De asemenea, aveți acces la piscina interioară și exterioară, jacuzzi, umbrele de soare și șezlonguri.

1 mai în Grecia

Prin cei de la Europa Travel puteți ajunge și pentru o vacanță în Thassos de 1 mai, asta dacă doriți să vă transformați mini-vancanța de 1 mai într-un veritabil concediu. Și dacă este așa, atunci hotelul Captain Beach Luxury Apartments vă așteaptă cu 57 de euro pentru un sejul de 3 zile/persoană în Thassos City. În preț nu aveți inclusă decât cazarea, dar nu trebuie să vă sperie acest lucru pentru că restaurantele din Thassos sunt renumite pentru mâncarea bună și ieftină pe care o au.

1 mai în Spania

Pentru 205 euro puteți să vă bucurați de un sejur de trei zile în Costa Brava, la hotel GHT Oasis Tossa & SPA. Dar pentru a beneficia de ofertă va trebui să plecați din Oradea, ofera fiind disponibilă prin Terra Vista. În pachet aveți incluse cazarea 3 nopți în camera dublă, masa în regim de demipensiune, bilet avion din Oradea – zbor direct taxe aeroport, bagaj de mână 10 kg și check-in online.

1 mai la munte

În cazul în care vreți să fugiți de mare este și ofertă generoasă la munte. Așa că , hotel Nufarul vă așteaptă în Băile Felix cu o ofertă de 3 nopți între 28 și 1 mai cu 456 de lei, prin Turist Center. Prețul include 3 nopți de cazare cu mic dejun de persoană în cameră dublă, prânz festiv în data de 30 aprilie, divertisment și o sesiune de terapie SPA de persoană pe sejur.

La Băile Herculane, Afrodita Resort& Spa vă așteaptă cu o ofertă pentru două persoane în valoare de 1.150 de lei. În acest preț aveți incluse 3 nopți de cazare cu mic dejun inclus în sistem de bufet suedez. În data de 28 aprilie veți beneficia de un welcome cocktail cu cină, pe 29 aprilie petrecere românească în care aveți incluse apă minerală, apa plată, sucuri carbogazoase și cafea, iar pe 30 aprilie un prânz tradițional. În plus, aveți acces gratuit la Atrium Spa și petrecere la piscină.

Facebook Comments

Leave a Reply