Vacanțe ieftine și la reducere cu până 50%, cu doar 25 de euro, de la Christian Tour

Vacanțe ieftine și la reducere cu până 50%, cu doar 25 de euro, de la Christian Tour


Christian Tour a lansat deja o parte din pachetele pentru vara 2017 cu reducere de până la 50%. În paralel, a conceput, în premieră, o cursă charter spre Gran Canaria.

Reducerile de până la 50%, aplicate vacanțelelor cumpărate până pe 15 decembrie, sunt foarte căutate de către turiștii români în special pentru destinații precum Spania, Grecia, Turcia sau Bulgaria. La înscriere, turiștii plătesc un avans de doar 25 de euro, iar diferența o achită cu până la 21 de zile înainte de data plecării.

„Perioada octombrie-decembrie este ideală rezervării unui sejur pentru vara anului următor. Pentru 2017 recomandăm ca rezervările să fie efectuate cât mai din timp. Asta deoarece există un interes crescut pentru destinaţii din Grecia sau Spania şi pot apărea frecvent situaţii de lipsă a disponibilităţii pentru anumite perioade din sezon”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Situaţia politică incertă din anumite destinaţii turistice intens frecventate de turişti în anii trecuţi, precum Egipt sau Tunisia, dar şi anumite reticenţe în ceea ce priveşte situaţia din Antalya şi Turcia în general, determină un mare aflux de turişti din Europa de Vest către Grecia şi Spania.

Charterul de Gran Canaria – premieră absolută

Revelația verii 2016 a reprezentat-o Spania, cu destinații precum Tenerife, Mallorca, Ibiza sau Costa Brava, care au atras un număr mare de turişti români pe durata sezonului estival abia încheiat. Stimulată de apetitul turiștilor pentru vacanțele în spațiul cultural iberic, echipa de la Christian Tour a pregătit turiștilor români o surpriză interesantă: charterul de Gran Canaria. Destinația, disponibilă din vara lui 2017, se bucură acum de zbor charter direct din Bucureşti.

În plus, pe multe dintre destinaţiile populare de vacanță din Grecia, Turcia sau Spania, turoperatorul introduce plecări din orașe care până acum nu beneficiau de zboruri directe către aceste destinații. Vizate sunt, în special, aeroporturile din Timişoara, Cluj Napoca, Iaşi, Craiova.

„Mai mult decât atât, pentru sezonul vară 2017 intenţionăm să includem în oferta de sejur şi alte destinaţii inedite, precum: Italia (zonele Calabria, Rimini-Lido di Jesolo şi Sicilia), plus Croaţia şi Muntenegru. Acestea fiind destinaţii tot mai solicitate de către turiştii noştri.”, a mai spus Marius Pandel.

Românii preferă hotelurile de 3* – 4* all inclusive

Cei mai mulți turiști aleg vacanțe în destinaţiile charter celebre (Grecia, Turcia, Spania sau Bulgaria) și optează pentru hoteluri de 3 și 4 stele, all inclusive. „Acest tip de pachete este căutat, în mod special, de familiile cu copii. În general, doresc să-şi stabilească din timp vacanţa, să profite de reducerile consistente, avantajul fiind că pot achita în mai multe tranșe. În plus, ştiu exact ce perioade își pot rezerva, datorită vacanțelor copiilor.”, a afirmat Nicolae Băjenică, director de vânzări al Christian Tour.

 

 

Facebook Comments

About Adelina Barbu

Adelina Barbu - Storyteller la Magical Taste (magicaltaste.eu) - ofițer de poliție îndrăgostit de arta culinară pe care am păstrat-o la nivel de aventură în bucătăria proprie. Din acest motiv am ales să experimentez, dar nu ca dr. Frankenstein, în crearea unor mâncăruri atât tradiționale dar și internaționale.

1 Comment

Leave a Reply