Cum poți economisi în planificarea călătoriei

Cum poți economisi în planificarea călătoriei


Mai mult de un sfert dintre călători (28%) la nivel mondial preferă să facă economii la biletele de avion sau la cazare atunci când plănuiesc o escapadă, conform studiului internațional despre călătorii realizat de motorul de căutare momondo.ro în 2018.

Pentru toți acești călători atenți, care caută cel mai bun preț pentru a descoperi lumea, momondo adaugă la garanția celui mai bun preț pentru hoteluri garanția pentru zboruri.

„Noi, la momondo, credem în puterea călătoriilor de a ne deschide mintea și sufletul față de lumea din jur și știm că găsirea celui mai bun preț la zboruri și cazări este cel mai important factor care permite cât mai multor oameni să călătorească. Cu noua garanție a celui mai bun preț, îi asigurăm pe utilizatorii noștri de alegerea celei mai bune oferte atunci când caută bilete de avion și cazare. Acesta este intenția din spatele garantării celui mai bun preț: de a le oferi posibilitatea cât mai multor oameni să îndrăznească și să fie curioși să descopere lumea”, adaugă Mircea Giurcă, reprezentantul momondo în România.

Garanția celui mai bun preț de la momondo se aplică imediat.

Cum funcționează garanția celui mai bun preț pentru zboruri și hoteluri de la momondo

Dacă ai găsit și ai rezervat un zbor sau o cazare prin momondo.ro, dar ai fi putut rezerva printr-un alt website de călătorii din România, în aceeași zi calendaristică, noi îți restituim diferența dintre prețul zborului / cazării și oferta mai avantajoasă. Pentru a putea înainta cererea pentru garanția celui mai bun preț de la momondo, călătorii trebuie să aibă în vedere următoarele:

  1. Să găsească și să rezerve oferta mai ieftină pentru cazare sau cea pentru zbor la clasa economică, prin momondo.ro.
  2. Dacă au găsit aceeași ofertă disponibilă în lei, la un preț mai mic, în aceeași zi calendaristică pe un website de rezervări românesc, sunt rugați să ne trimită dovada achiziționării și documentele care demonstrează faptul că este vorba despre aceeași ofertă.
  3. Dacă solicitarea pentru garanția celui mai bun preț se dovedește a fi validă, noi rambursăm diferența.
  4. Garanția celui mai bun preț este disponibilă pentru o diferență a tarifului de zbor de maximum 2.000 de lei.

Detalii despre termenii și condițiile aplicate acestui serviciu pot fi accesate pe https://www.momondo.ro/despre-noi/garantie-de-pret/.

Facebook Comments

Leave a Reply