Unde poți merge pe litoralul bulgăresc cu 1.000 de lei  și câte nopți te poți caza

Unde poți merge pe litoralul bulgăresc cu 1.000 de lei și câte nopți te poți caza


IRI Travel, principalul turoperator pe destinația Bulgaria,  a lansat o scurtă analiză numită „Topim prețurile și prelungim vara în septembrie”,  în care prezintă tipurile de sejururi cu all inclusive, demipensiune sau mic dejun de care pot beneficia românii pe litoralul bulgăresc, în prima lună de toamnă cu numai 1.000 de lei.

„Ne-am gândit să le oferim turiștilor din România o varietate cât mai mare de vacanțe pe litoralul bulgăresc și din acest motiv am și creat această analiză. Toate datele au la baza un calcul pentru două persoane în hoteluri cu all inclusive, demipensiune și mic dejun”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel. 

Dacă turiștii vor alege stațiunea Nisipurile de Aur, atunci la un hotel de 3 stele all inclusive vor putea fi cazați pentru minimum 5 nopți, în schimb la 4 stele se vor bucura de doar 4 nopți de cazare, iar la 5 stele, vor putea sta doar 2 nopți.

În cazul stațiunii Sunny Beach, pentru 1.000 de lei vor putea achiziționa un sejur de 6 nopți la 3 stele all inclusive, iar la 4 stele vor putea sta 5 nopți. Cazarea la 5 stele, se va putea face numai pentru o durată de 3 nopți în aceiași bani.

Pe litoralul bulgăresc cu 1.000 de lei

„În Albena situația este puțin mai specială, din acest motiv doar 4 hoteluri de all inclusive si ultra all inclusive și unul de 5 stele în regim de demipensiune vor fi deschise. Iar aici, turiștii români își vor putea achiziționa 3-4 nopți de cazare în prețul de 1.000 de lei”, a mai afirmat Lucian Bădîrcea.

Pentru orașul stațiune Balchik, turiștii vor putea achiziționa un sejur de 7 nopți cu mic dejun, iar la demipensiune vacanța se mai reduce cu o zi. La 4 stele, cu mic dejun, turiștii se vor putea caza pentru 4 nopți în timp ce la demipensiune, la fel ca la trei stele, se mai scade o noapte.

În stațiunea Obzor, cazarea la 3 stele se întinde pe 5 nopți, iar la 4 stele se duce până la 3 nopți.

De asemenea, cei care optează pentru o vacanță în orașul Nessebar vor avea parte de 7 nopți de cazare la 3 stele, cu mic dejun, și de doar 4 nopți la all inclusive. În schimb, la 4 stele, hotelierii îi așteaptă pe o durată de 4 nopți dacă aleg cazare cu mic dejun și pentru 3 nopți dacă aleg demipensiune.

„Trebuie menționat că IRI Travel este și singurul turoperator care respectă ad literam noile măsuri pentru transportul cu autocarul către Bulgaria. Din acest motiv, tarifele noatre pentru charterul pentru litoralul bulgăresc pornesc de la 35 de euro dus intors pentru zona Varna și 45 de euro pentru zona Nessebar. La acest tarif se mai adaugă si un supliment de distanțare fizică”, a mai spus CEO-ul IRI Travel.

Facebook Comments

Leave a Reply