Fare Lock – serviciu Wizz Air prin care blochezi prețul unui bilet de avion

Fare Lock – serviciu Wizz Air prin care blochezi prețul unui bilet de avion


Fare Lock este cel mai nou serviciu lansat de Wizz Air pentru clienţii săi, serviciul ce va permite viitorilor pasageri să blocheze preţul şi pachetul de servicii pentru zborul selectat pentru o perioadă de 48 de ore.

Fare Lock este un serviciu inovator care le oferă pasagerilor WIZZ posibilitatea de a-şi asigura un tarif selectat pentru o perioadă de 48 de ore cu o taxă de 14 Ron (3 EUR) / segment / persoană

Serviciu este disponibil pentru rezervările realizate cu mai mult de 7 zile înainte de data plecării sau cu data primului zbor în cazul unui zbor dus-întors. 

Acesta este este disponibil pe wizzair.com şi poate fi utilizat pentru rezervări de zbor de dus/sau zbor de întoarcere şi pentru mai mulţi pasageri.

Zborurile selectate, precum şi numele sau numărul de pasageri nu pot fi modificate în raport cu tariful garantat după plata Fare Lock.

Pentru a finaliza rezervarea la preţul garantat de Fare Lock, clienţii WIZZ vor trebui să plătească întreaga sumă a tarifului cu cardul sau folosind creditul din contul MyWIZZ, în termen de 48 de ore, prin accesarea paginii My Bookings

Dacă rezervarea nu a fost finalizată în 48 de ore de la utilizarea serviciului Fare Lock tariful rezervat va fi anulat automat.

Beneficiile Wizz Air Fare Lock:

– Pasagerii WIZZ pot obţine acum cu uşurinţă cel mai mic tarif disponibil pe orice zbor WIZZ  până când îşi planifică întreaga vacanţă

– Zborurile selectate cu Fare Lock nu vor fi vândute şi preţul nu se va schimba timp de 48 de ore

– Fare Lock are un preţ fix, indiferent de zbor, perioadă sau pachet ales  

Facebook Comments

Leave a Reply