Cele mai bune oferte ale toamnei din turismul balnear

Cele mai bune oferte ale toamnei din turismul balnear


Turismul balnear este țintit cu precădere de anumite categorii sociale din România, iar în această perioadă prinde aripi la noi.

„În general, principalii clienţi ai hotelurilor din staţiunile balneare sunt familiile cu copii şi pensionarii, cei veniţi la tratament. Familiile cu copii vin de obicei în plin sezon, vara, sau aleg sărbătorile (Paşte, sărbătorile de iarnă), iar pensionarii şi cei veniţi la tratament aleg primăvară şi toamna, deci perioada de extrasezon”, ne-a declarat Traian Bădulescu, consultant turistic.

Totodată, în acest domeniu, se observă o creştere a numărului familiilor cu copii şi a celor veniţi, în general, pentru prevenire şi relaxare, iar majoritatea turiştilor aleg proceduri. Acest turism nu se face în orice condiții, așa că potrivit Danielei Marinescu, Corporate Travel Specialist al Accent Travel, turiştii trebuie să prezinte la recepție obligatoriu recomandarea de la medicul de familie/specialist şi cardul de sănătate activat.

Ofertele hotelurilor

Hotelul Domogled de 3 stele din Băile Herculane, vine cu o ofertă „ Săptămâna de refacere”, pe care o ține între 15 septembrie și 10 decembrie. Aceasta cuprinde 6 nopţi cazare cu mic dejun, 3 proceduri/zi, o consultaţie medicală la sosire. Tariful pentru ofertă este cu pornire de la 450 lei/persoană/sejur – loc în camera dublă.

În schimb, Hotel Dorna de trei stele, din Vatra Dornei, are oferta specială „Hai la băi” pe care o rulează din 1 octombrie până la 10 decembrie. Aici, veți avea 5 nopţi cazare cu pensiune completă, 2 proceduri/zi – electroterapie, 5 zile tratament, la preț de pornire de 750 lei/persoană/sejur – loc în camera dublă.

În oferta Accent Travel intră și Hotel Ciucaș de trei stele din Băile Tușnad. Pentru această locație, oferta este valabilă între 22 septembrie și 30 noiembrie. Serviciile oferite includ  6 nopţi cazare cu mic dejun meniu fix, 3 proceduri/zi, o consultaţie medicală la sosire, cu preț minim de 450 lei/persoană/sejur – loc în camera dublă

În schimb, hotel Alice, din Băile Olănești vă cazează 5 nopţi, cu pensiune completă meniu fix, 2 proceduri/zi (fără cură de ape), 5 zile tratament, cu începere de la 750 lei/persoană/sejur – loc în camera dublă.

Patru plus una gratis

Hotel President  de patru stele vine cu o ofertă în care vă adaugă și o zi gratuit în ofertă. Astfel că pentru 150 de euro veți primi 5 nopți de cazare în sistem de demipensiune. Check-in-ul se face duminica, iar la demipensiune aveți mic dejun (bufet suedez) + fișă cont 40 lei/zi. Tratamentul balnear ajunge la 10 euro/pers/3 proceduri.

Eximtur ne trimite la hotel Parc din stațiunea Moneasa, pentru un tarif de început de 60 de lei pe zi. Pe site-ul companiei de turism suntem anunțati că, la recepția hotelului se achită taxa de stațiune care este 5% din valoarea de cazare a primei nopți.

Hotelul pune la dispoziție de serie de servicii, care ca durată de timp variază între 15 și 60 de minute și costă în funție de complexitatea serviciului câteva zeci de lei. Dar există și o alternativă, dacă doriți, puteți lua un tichet de all inclusive pentru numai 16-5 lei și timp de o oră puteți beneficia de oricare din serviciile balneo pe care hotelul le pune la dispoziție.

Hotel Someșul de două stele, din stațiunea Sângeorz Băi, vine cu o ofertă foarte atrăgătoare pentru o cei care caută tratament. Astfel că până la 15 octombrie mai puteți beneficia de pentru puțin peste 330 de lei puteți de 6 nopți cazare cu mic dejun meniu fix sau demipensiune meniu fix și tratament – 10 proceduri. În cazul acestui hotel, dacă nu aveți bilet de trimitere valoarea tratamentului este de 20 lei/zi/persoană.

Decadele balneare

Hotelul Domogled vine și cu o decadă balneară și oferă cazare 9 nopţi, pensiune completă, tratament – minim 7 zile , câte 3 proceduri/zi şi  o consultaţie medicală la sosire. Tariful este de 1000 lei/persoană/sejur – loc în camera dublă

Hotel Dorna are decada balneară care cuprinde cazare 9 nopţi, mic dejun + fişa cont de 270 lei/persoană/sejur, tratament – minim 7 zile , câte 2 proceduri/zi de electroterapie, totul cu începere de la 1000 lei/persoană/sejur – loc în camera dublă.

La Băile Tușnad, cazarea pe 9 nopţi, pensiunea completă, meniu fix, tratament – minim 7 zile și câte 3 proceduri/zi plus  o consultaţie medicală la sosire, are preț de 1000 lei/persoană/sejur – loc în camera dublă.

Facebook Comments