Întâlniri cu fascinantele animale din Dubai

Întâlniri cu fascinantele animale din Dubai


Dacă atunci când te gândești la Dubai, te gândești la cămile, înseamnă că n-ai văzut nimic încă. Descoperă iubitorul de animale din tine și pregătește-te să fii uimit de toate celelalte creaturi spectaculoase peste care poți să dai în acest peisaj urban.

Admiră priveliștile ca niciodată până acum – indiferent că ești singur, cu partenerul tău sau într-o călătorie cu familia, Dubai este gata să te impresioneze cu paleta sa exotică de animale sălbatice. În lista de mai jos sunt numai câteva dintre cele mai bune locuri pe care le poți vizita, pentru a intra în contact cu latura ta sălbatică – aceste animale sunt la fel de nerăbdătoare să te cunoască, cum ești și tu să le cunoști pe ele.

Proiectul de reabilitare a țestoaselor din Dubai

La scurtă distanță de Burj Al Arab, bunăvoința acestui Ramadan te va aduce într-o scurtă vizită a proiectului de reabilitare a broaștelor țestoase. Nu trebuie să cumperi bilet sau să îți faci rezervare, pentru că accesul este gratuit și locul este deschis în fiecare zi, iar la ora 11 dimineața, miercurea, țestoasele sunt hrănite. Vei avea, de asemenea, șansa de a vedea cum țestoasele reabilitate sunt eliberate în ocean.

Acvariul Lost Chambers

Atlantis, orașul pierdut, a reapărut în Dubai. Acvariul Lost Chambers este destinația supremă pentru iubitorii oceanului. Fii pregătit pentru momente care îți taie respirația pe măsură ce înoți cu rechinii, te întâlnești cu un delfin sau îți faci selfies cu un leu de mare. Iar pentru cei care nu sunt pregătiți de aventură există cursurile relaxante de yoga, într-una dintre săli, unde veți fi înconjurați de bogata faună acvatică.

Rezervația Ras Al Khor

Un loc perfect pentru studiul păsărilor și pentru fotografie, unde vei aduna sute de like-uri pe Instagram după ce vei posta o fotografie cu acești superbi flamingo roz. Nu reușești să îi prinzi în poză? Rezervația Ras Al Khor este totodată locul perfect pentru un picnic cu cea mai frumoasă priveliște. Și poate, dacă ești norocos, o pasăre mică ți se va așeza pe umăr și va cere o gustare.

Crescătoria de Șoimi Platinum Heritage

Șoimul este pasărea națională a Emiratelor Arabe Unite, și un simbol al forței și al curajului. Crescătoria de Șoimi Platinum Heritage deține unii dintre cei mai căutați șoimi. Fii curajos și bucură-te de interacțiunea cu această pasăre superbă, regală. Mergi pe urmele cântăreței Selena Gomez și participă la o vânătoare cu șoimi.

Pinguini de zăpadă la Ski Dubai

Te-ai plictisit să admiri aceste păsări minunate din spatele unui geam gros de sticlă? Ei bine, asta e șansa ta de a te apropia – îi poți chiar îmbrățișa! Odată ce întâlnirea cu pinguinii s-a terminat, te poți bucura de zăpadă și schi pe pârtiile artificiale de la Ski Dubai.

Pregătește-ți itinerariul, fă-ți bagajele și ia-ți un bilet de avion. Ca să te ajutăm, ți-am făcut mai jos o listă cu mai multe detalii despre locurile recomandate. Călătorie plăcută!

 

Facebook Comments

Leave a Reply