Christian Tour are 11 chartere către Egipt și Tunisia, în 2019

Christian Tour are 11 chartere către Egipt și Tunisia, în 2019


Pe lângă destinațiile de vară din Grecia și Turcia, în preferințele românilor, și-au făcut loc și cele din Egipt și Tunisia, către care Christian Tour va opera 11 zboruri charter în sezonul estival 2019 de pe principalele aeroporturi din țară.

Stațiunile de litoral din Egipt și Tunisia sunt ideale atât pentru familiile cu copii, datorită hotelurilor all-inclusive cu numeroase facilități pentru cei mici, cât și pentru cei pasionați de cultură și istorie, care au ocazia să viziteze unele dintre cele mai fascinante obiective turistice ale lumii precum Piramidele din Cairo sau Cartagina în Tunisia”, au adăugat reprezentanții touroperatorului.

De altfel, și circuitele culturale în Tunisia, nu doar sejururile la plajă au fost căutate pe durata Târgului de Turism, destinația conducând topul 3 al celor mai solicitate programe din această categorie. Clasamentul a fost completat de Serbia-Muntenegru-Croația și de Țările Nordice-Țările Baltice.

Pe perioada târgului, au fost rezervate și vacanţe în destinații exotice, Republica Dominicană, Thailanda și Dubai fiind cele mai căutate pentru sejururi la plajă, în vreme ce China, Vietnam și Peru au fost căutate pentru circuite culturale. Cel mai scump pachet vândut în cele patru zile ale târgului a fost un circuit în Brazilia, pentru care două persoane au plătit puțin peste 7.000 de euro.

Christian Tour, cel mai mare operator de chartere din România, a vândut vacanțe de peste 3 milioane de euro pe durata Târgului de Turism al României, atât la standul de la Romexpo, cât și în sediile agenției din țară și online, unde turiştii au găsit pachete cu aceleaşi reduceri şi în aceleaşi condiţii ca la târg. Din cele aproape 6.800 de persoane care și-au cumpărat pachete turistice în perioada 15 – 18 noiembrie, circa 80% și-au achiziționat sejururi pentru vara viitoare în destinații precum Grecia, Turcia, Egipt, Bulgaria, Tunisia și Spania.

Românii care își cumpără vacanțe la Târgul de Turism organizat în noiembrie urmează tendința tot mai pronunțată în ultimii ani, aceea de a-și asigura vacanța de vară la prețuri mai mici prin programul de Înscrieri Timpurii, la care se adaugă extra-reducerile acordate pe perioada târgului. Așa se explică de ce destinații de litoral din Grecia, Turcia și Egipt conduc detașat topul celor mai căutate vacanțe la acest târg”, a declarat Raluca Hatmanu, director de marketing Christian Tour.

 

Facebook Comments

Leave a Reply