Vacanță în Hurghada: pentru sufletul care tânjește un moment de respiro

Vacanță în Hurghada: pentru sufletul care tânjește un moment de respiro


O vacanță în Hurghada este exoticul de care ai nevoie într-o escapdă de o săptămână la doar 3 ore distanță de casă.

O bere rece, Stella, de pe care primele picături de lumină ale dimineții se scurg pe roua ce alunecă ușor pe sticla așezată cuminte pe nisip, așa ar trebui să înceapă o vacanță în Hurghada. Te așezi liniștit pe nisipul moale, în adierea vântului primăvăratic, îți împreunezi mâinile peste genunchi și doar privești valurile de la umbra pădurii de umbrele ce acoperă șezlongurile.  

Marea ți-a devenit cântec, soarele – cel mai bun prieten și berea rece, hrană pentru un suflet obosit de atâta muncă. E timpul să te lași copleșit de sentimentul de liniște care-ți invadează mintea încă de la primele ore petrecute pe tărâmul zeilor antici ai Egiptului.

Ra tocmai și-a deschis larg razele să te cuprindă așa că lasă geneza lumii egiptene să se desfășoare în jurul tău.

Paletarul de culori a fost generos cu Hurghada, în ciuda deșertului deloc potrivnic. Egiptenii au reușit să încropească o stațiune care peste câțiva ani va ajunge, din punctul meu de vedere, un nou Dubai.

Galbenul palid al deșertului se pierde într-un tango îmbrățișat pasional cu verdele ierbii din resorturi, așezat sub palmieri înalți ce se lasă legănați de adierile timide ale vântului ce gâdilă valurile Mării Roșii în drumul lui spre continent.

Vacanță în Hurghada: Localnicii

Localnicii, cu un comportament pestriț, au un farmec aparte care deși poate la început îți va displăcea, după ce pleci îi vei simți dorul. Le place să negocieze, și ție îți va plăcea, mai ales că vei reușit, indubitabil, să te alegi cu amintiri frumoase și suveniruri ieftine. Acestea sunt doar pietrele de pe coroana unei vacanțe exotice de care te vei bucura ani buni de zile. 

Sunt zâmbitori în ciuda faptului că traiul este unul care nu face cinste niciunuia. Știu să găsească fericirea sub orice piatra de pe pâmântul arid al Egiptului, iar acest lucru se vede pe zâmbetele lor. Ba chiar, atunci când merg să cumperi ceva din micile lor magazine, te omenesc cu un ceai local.

Vacanță în Hurghada, una low-cost

Turismul în Hurghada este unul low-cost. Ai un pachet de baza, iar de la acela, când ajungi la hotel pornesc “opționalele”. În primul rând, internetul se plătește în mai toate hotelurile, mai puțin în cele de 5 stele, unde toate serviciile sunt încluse în preț.

Stațiunea egipteană a devenit o bună alternativă pentru Antalya sau Sharm El-Sheik, asta dacă vrei să și vizitezi Egiptul. Locații precum Luxor sau Valea Regilor îți sunt la doar 4 ore de drum cu autocarul. Și odată ajuns acolo, vei păși în lumea Egiptului Antic.

În cazul în care spiritul tânăr încă nu ți-a părăsit trupul Insula Paradis este la o oră de merg cu barca, iar acolo pregătește-te de o Ibiza egipteană, completată de snorkeling și scufundări la peste 10 metri adâncime. Turcoazul apei nu este „murdărit” decât de coralii care stau pe fundul mării și devin loc de joacă pentru peștii multicolori.

Dar dacă te gândești că ai venit aici pentru relaxare, poți găsi o vacanță ieftină care să pornească și de la 270 de euro. Iar pentru acest lucru va trebui să consulți oferta Christian Tour de AICI!

Vacanță în Hurghada, în câteva imagini

vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis vacanță în hurghada vacanță marea roșie excursie pe nil excursie valea regilor excursie luxor insula paradis

Facebook Comments

Leave a Reply