Tel Aviv oferă gratuit cabinele de salvamar pentru organizarea unor cine romantice

Tel Aviv oferă gratuit cabinele de salvamar pentru organizarea unor cine romantice


O idee inedită a fost implementată săptămâna aceasta pe plajele din Tel Aviv. Municipalitatea din Tel Aviv va oferi gratuit cuplurilor ocazia de a ieși la o întâlnire pe malul Mării Mediterane, chiar într-o cabină de salvamar. Doritorii se pot programa online, pe website-ul Municipalității, și pot alege una dintre cabinele disponibile pe plajele din Tel Aviv.

Cum barurile și restaurantele rămân în continuare închise din cauza coronavirusului si a măsurilor de limitare a răspândirii virusului in Israel, municipalitatea orasului Tel Aviv a venit cu o soluție inovatoare pentru păstrarea romatismului în vreme de pandemie si pentru revitalizarea orasului: folosirea gratuita a cabinelor de salvamari din Tel Aviv de catre cuplurile care isi doresc o cina romantica, pe malul marii.

Inițiativa a fost lansată în cadrul campaniei „Tel Aviv-Yafo: orașul care nu se oprește niciodată” si isi propune sa revitalizeze orasul in ciuda restrictiilor impuse de raspandirea pandemiei.

Cabinele sunt situate pe plajele Bograshov, Hilton și Metzitzim din Tel Aviv și sunt inactive pe timpul iernii, astfel că îndrăgostiții se pot bucura de o priveliște de neegalat, pe fundalul sunetului Mării Mediterane. Cabinele salvamarilor au fost decorate pentru aceste cine romantice si si-au primit deja primele cupluri de indragostiti.

Despre plajele din Tel Aviv

Litoralul din Tel Aviv are o lungime de 14 kilometri și se întinde de la Herzliya la Bat Yam, având un total de 13 plaje oficiale. La fiecare plajă se găsesc vestiare și băi, salvamari, o sală pentru acordarea primului ajutor, scaune, șezlonguri, pergole, scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități care le permite sa plutească pe apă și spații de joacă pentru copii. Toate cele 13 plaje din Tel Aviv au fost premiate în anul 2019 cu Steagul Albastru (Blue Flag), care certifică cele mai înalte standarde de confort, siguranță, curățenie, accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități și protecția mediului.

Facebook Comments

Leave a Reply