Stațiunile românești de la Marea Negră, în paragină (VIDEO)

Stațiunile românești de la Marea Negră, în paragină (VIDEO)


După ce în anii 70 era hotelurile fanion ale stațiunilor în care se aflau, acum, hotelurile din stațiunile românești de la Marea Neagră sunt lăsate în paragină.

Reporterii Destinații.EU au mers cu mașina prin stațiuni și au filmat hotelurile și drumurile care erau odată aglomerate de români, la 1 Mai.

 

Acum sunt pustii și pline de gripi, iar hotelurile arată care la fel de deplorabil dar ascunse sub un strat nu tocmai gros de var sau vopsea. Așa speră hotelierii că vor convinge turiștii să revină la mare.

Din păcate condițiile din aceste hoteluri sunt deplorabile, iar acest lucru se vede chiar și din pozele de prezentare de pe site-urile lor. 

Starea lor deplorabilă este cauzată de investițiile minime care au fost făcute de hotelierii ce au incercat să scoată profit fără să depună prea mult efort. 

Așa s-a ajuns în situația în care plajele sunt neamenajate, restaurantele sunt închise și lasate să se darâme, iar fiecare stațiune amintită mai sus arată de parcă a fost ascunsă în junglă.

Vegetația a crescut în jurul fiecărui hotel, iar acum imaginile par că sunt dintr-o altă lume, una în care omul nu a mai pășit de secole. 

Facebook Comments

Leave a Reply