Scad prețurile la vacanțe cu până la 20%

Scad prețurile la vacanțe cu până la 20%


Începând din 15 august preţurile au început să scadă, dar cu valori mici, în jur de 10%, anunță Răzvan Pascu, consultant Marketing Turistic la Asociaţia Travel Focus.

„Din 1 septembrie reducerile vor fi mult mai mari. De asemenea, la fiecare final de august demarează programul Litoralul pentru Toţi, unde hotelurile participante vin cu reduceri de 50% sau uneori şi mai mult, însă nu toate hotelurile depe litoral participa. Oamenii trebuie să ştie şi că vor fi diferenţe de preţuri între tarifele maximale ale hotelurilor din nord, şi cele din sud, chiar dacă vorbim de hoteluri cu acelaşi număr de stele”, a mai spus Razvan Pascu.

Der aceeași părere este și Traian Bădulescu, potrivit căruia imediat după Sf. Maria și următorul weekend putem spune că se cam termină vârful de sezon pe litoralul românesc.

„Astfel că, urmează perioada intermediară de două săptămâni în care prețurile scad cu 15-20% în funcție de ofertele fiecărui hotel. Valoarea unui sejur în această perioadă este la nivelul celor din iulie”, a declarat Traian Bădulescu, consultant în turism.

La un hotel de 3 stele din Eforie Nord, puteți găsi oferte pentru un sejur de 7 nopți cu 550 de lei și mic dejun inclus, dar în funcție de numărul de mese și complexitatea acestora puteți ajunge cu un astfel de sejur și până la 1000 de lei.

„După această perioadă urmează Litoralul pentru toți, care înainte începea în prima luni din luna septembrie. Asta înseamnă că programul va trebui să înceapă pe 4 septembrie sau chiar și mai devreme, chiar de la 1 septembrie. Dar și aici este discutabil pentru că agențiile de turism de la noi și-a personalizat fiecare ofertele, astfel că vom găsi zeci de oferte, în funcție de cazarea și stațiunea în care au parteneriate. În această perioadă, la noi, ar trebui ca românii să găsească cele mai ieftine oferte”, a mai spus consultantul

În schimb, pentru Litoralul pentru toți, cazarea într-o cameră dublă pentru un pachet de minim 3 zile, la un hotel de 3 stele vine cu un preț mediu de 60-70 de lei/zi, între 1 și 9 septembrie.

Facebook Comments

Leave a Reply