S-a lansat Litoralul pentru toți 2018. Prețuri între 150 și 600 de lei pe sejur

S-a lansat Litoralul pentru toți 2018. Prețuri între 150 și 600 de lei pe sejur


Programul Litoralul pentru toţi 2018, prin care turiştii beneficiază de oferte între 150 şi 600 de lei pentru o săptămână la mare, a fost lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) pentru perioada 2-30 septembrie.

„Acest program social este destinat turiştilor care îşi doresc o vacanţă la malul mării la sfârşitul sezonului pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie şi august. Tarifele practicate în programul special Litoralul pentru toţi 2018 sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon”, spun reprezentanţii federaţiei. 

Litoralul pentru toţi este singurul program social din Romania susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone, şi a fost lansat în urmă cu 16 ani. 

„Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife ale ediţiei de primăvară 2017, nemodificate în ultimii 6 ani, deşi costurile utilităţilor au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri chiar s-au dublat. Începând cu această ediţie, biletele pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă”, mai spun reprezentanții. 

Reprezentanţii industriei au amintit că, anul acesta, turismul din Romania şi în special hotelurile de pe litoral se confruntă cu o criză a forţei de muncă fără precedent, multe unităţi de cazare refuzând rezervări în luna septembrie din cauza lipsei de personal. 

54 de hoteluri în Litoralul pentru toți 2018

„Cu toate acestea, până în prezent s-au înscris în program 54 hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 3.000 de locuri în fiecare dintre cele cinci serii. Aceste locuri vor fi vândute prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor sau direct de către hotel, tariful fiind acelaşi, în funcţie de unitatea de cazare. Astfel, aproximativ 12.000 de locuri sunt pregătite pentru turiştii care doresc să beneficieze de vacanţe cu tarife reduse”, spun oficialii. 

Membrii FPTR au o cifră de afaceri cumulată de peste cinci miliarde de euro şi reprezintă angajatorii a peste 33.000 de salariaţi.

Cu vouchere de vacanță în Litoralul pentru toți

Dacă plănuiți să mergeți la mare prin programul Litoralul pentru toți la mare, puteți apela și la voucherele de vacanță și chiar vă vor ajunge banii pentru un sejur întreg în familie cu un copil. Ba mai mult, vreme pe litoral se anunță foarte bună și în septembrie, așa că ar fi păcat să nu profitați.

Facebook Comments

About Adelina Barbu

Adelina Barbu - Storyteller la Magical Taste (magicaltaste.eu) - ofițer de poliție îndrăgostit de arta culinară pe care am păstrat-o la nivel de aventură în bucătăria proprie. Din acest motiv am ales să experimentez, dar nu ca dr. Frankenstein, în crearea unor mâncăruri atât tradiționale dar și internaționale.

Leave a Reply