Revelion la Bansko 2019- 2020. Regăsiți bucuria copilăriei

Revelion la Bansko 2019- 2020. Regăsiți bucuria copilăriei


Bansko este stațiunea de schi ideală dacă vreți să îți petreci un Revelion ca altădată, plin de zăpadă, liniște și veselie multă la trecerea dintre ani.

Dacă sunteți în căutarea unui pachet la prețuri rezonabile, IRI TRavel are o întreagă ofertă tocmai pentru așa ceva, iar ofertele se pliază atât pe turiștii care vor să vină cu familia cât și pe cuplurile care doresc să sărbătorească intim.


REZERVĂ Revelion la Bansko AICI! 


Revelion la Bansko: cheltuieli

Dacă vrei să mănânci în Bansko restaurantele au prețuri destul de bune. Astfel că, pentru o masă de trei feluri pentru două persoane, costurile medii se învârt în jurul a 35 de leva, adică undeva la 80 de lei, potrivit Numbeo.

Berea locală, pe care o recomand oricând, sau vinul fiert cu scorțișoară, costă între 1,4 leva și 2,1 leva. Cursul valutar pentru o leva este de 2,4 lei.

revelion la bansko 2019 - 2020 (3)

Per total, la tot ce înseamnă alimente, prețurile sunt cam ca la noi în oraș, poate chiar ceva mai ieftine pe alocuri, chiar dacă ești într-o stațiune, lucru care nu se poate spune la noi, dacă ai ajuns într-o stațiune. În cazul în care ați venit fără mașină la Bansko, taxiul costă 80 de stotinki pe km (0,80 leva/km), deci tot cam ca la noi.


REZERVĂ Revelion la Bansko AICI! 


Despre Bansko

Bansko oferă o combinație unică între o stațiune de schi, foarte bine dezvoltată și un oraș istoric care face acest loc perfect pentru distracție și pretrecere a timpului liber, potrivit Bulgariaschi.ro

revelion la bansko 2019 - 2020 (3)

Bansko este stațiunea de schi numărul 1 în Bulgaria bucurându-se de cel mai modern centru de schi. În ultimii ani, Yulen a investit câteva milioane de euro pentru a moderniza pârtiile de schi din această stațiune.

Bansko se bucură de cea mai bună zăpadă și cel mai lung sezon de schi dintre toate stațiunii montane din Bulgaria (de la 15 decembrie până la 15 mai). În ultimi ani, stațiunea a fost supusă unei masive investiții, construindu-se noi hoteluri și multe facilități pentru iubitorii de schi. Chiar vis-a-vis de telecabina este dezvoltată o stațiune nouă, cu multe hoteluri luxoase și apartamente de vacanță.


REZERVĂ Revelion la Bansko AICI! 


Orașul Bansko este situat la 925 m altitudine, iar zona de schi se întinde între 2.000 si 2.600 m altitudine.

revelion la bansko 2019 - 2020 (3)

De asemenea, dacă vreți să mergeți să vizitați, Dobrinishte este un orășel stațiune celebru, situat la 6 km est de Bansko. Orașul este atractiv atât iarna cât și vara, se dezvoltă ca o stațiune balneologică de importanță națională, are 17 izvoare minerale cu o temperatură de 30-43 de grade Celsius. Pe tot parcursul anului, la dispoziția oaspeților orașului se află mai multe piscine minerale de lux, situate la hotelurile spa, și la complexul de înot modern, de dimensiuni olimpice.

Foto: Bansko Ski

Facebook Comments

Leave a Reply