Premii garantate pentru fiecare vacanță, prin campania Vola 10 ani

Premii garantate pentru fiecare vacanță, prin campania Vola 10 ani


Vola 10 ani – este campania promoțională prin care Vola.ro prin intermediul căreia agenția oferă clienților numeroase premii garantate pentru fiecare călătorie cumpărată, inclusiv șansa de a primi 10 ani de vacanță.

Campania ”Vola 10 Ani”  se desfășoară în perioada 15 mai – 30 iunie 2017 și este deschisă tuturor clienților Vola.ro. La campanie se înscrie automat orice persoană care va efectua o achiziție prin intermediul site-ului www.vola.ro, fie că sunt bilete de avion, city break-uri, vacanțe sau pachete Local Escapes.

Premiile garantate sunt oferite de 8 parteneri diferiți, iar premiul cel mare constă în 10 ani de vacanțe din partea Vola.ro și include 10 vouchere a câte 1000 euro fiecare. Fiecare voucher va fi emis anual și va putea fi utilizat pentru orice achiziție de pe www.vola.ro (bilete de avion, city break-uri, vacanțe sau pachete local Escapes). Norocosul câștigător va fi ales prin tragere la sorți.

“In cei 10 ani de Vola.ro am ajutat sute de mii de clienți să călătorească mai bine și mai sigur. Prin această campanie dorim să le mulțumim pentru fidelitate și pentru că au încredere în serviciile oferite de Vola.ro. Cu ajutorul partenerilor noștri (Uber, ZOOT, F64, Carrefour, Best Value, SportGuru, Cărturești) vom oferi fiecărui cumpărător, care achiziționează în perioada campaniei prin intermediul Vola.ro, premii care să-i pregătească de vacanță. Marele premiu acordat de Vola.ro va consta în 10 ani de vacanțe.” a declarat Daniel Truica, Managing Partner Vola.ro.  

Despre Vola.ro

Vola.ro este cea mai mare agenție online de turism din România, având, încă de la înființare, o dinamică explozivă, atât ca cifră de afaceri, cât și că număr de angajați și clienți. Vola.ro deservește persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism: bilete de avion de linie și low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri, vacanțe, pachete de turism intern, asigurări medicale de călătorie și servicii de rent-a-car.  

De asemenea, Vola.ro este prima companie din România care a fost clasată pe primul loc, pentru trei ani consecutivi, în topul Deloitte Technology Fast 50, în Europa Centrală. În 2015, Vola România a avut o cifră de afaceri de aproximativ 42,47 milioane de euro, înregistrând o creștere de 54% față de 2014, iar la nivel de grup, cifra de afaceri a fost de 63,25 milioane de euro.

 

Facebook Comments

Leave a Reply