Mini-vacanța de 1 Mai la hotel Venus în Mamaia: 3 nopți – 225 lei

Mini-vacanța de 1 Mai la hotel Venus în Mamaia: 3 nopți – 225 lei


Dacă încă nu v-ați hotărât asupra locului în care veți fi cazat în mini-vacanța de 1 Mai, avem noi oferta cea mai bună. Hotel Venus (3 stele) din Mamaia vă așteaptă pentru cel puțin 3 nopți cu cazare pentru care nu veți plăti mai mult de 75 de lei/ persoană/ noapte.

Oferta este valabilă prin tour-operatorul Paradis Vacanțe de vis. 

Oferta de care vă vorbesc acum este valabilă doar dacă achiziționați trei nopți între 28 aprilie și 5 mai. Nu este inclus micul dejun în această ofertă. 

Amplasarea acestui hotel, chiar în centrul stațiunii, în apropierea plajei, va poate oferi chiar de la prima vedere tot ceea ce ați aștepta de la o vacanță pe litoral. Hotelul Venus din Mamaia  este un loc minunat în care vă puteți petrece cele mai frumoase zile de vacanță. Aici puteți să vă bucurați de confort și relaxare la malul mării, indiferent dacă sunteți alături de familie, prieteni sau singuri.

Mini-vacanța de 1 Mai la hotel Venus în Mamaia

 

Camerele duble, sunt mobilate inteligent, astfel încât să puteţi beneficia de suficient spaţiu pentru relaxare după o zi toridă la plajă. Întreg mobilierul este de cea mai bună calitate, iar serviciile incluse sunt exact ceea ce va puteaţi dori. Pentru confortul turiştilor, camerele duble sunt dotate cu TV ( cablu) , frigider/minibar , aer condiţionat şi geam termopan. În zonele publice ale hotelului (recepţie şi restaurant ) puteţi accesa gratuit reţeaua de internet wireless.

Alte oferte pentru Hotel Venus

Tot prin cei de la Paradis Vacanțe de Vis puteți să vă petreceți mini-vacanța de Rusalii la mare, Iar de data aceasta cazarea pentru 3 nopți între 1 și 6 iunie vă costă 255 de lei, adică numai 85 de lei/ persoană/ noapte. Oferta include și micul dejun. 
De asemenea, dacă vreți un sejur cu zile gratuite la mare, la începutul lunii iunie, tour-operatorul vine cu oferta de 407 lei/ persoană/ sejur. Aici aveți incluse 5 nopți de cazare, iar cea de-a șasea noapte o stați gratis. Micul dejun este inclus și el în oferta care se duce la mai puțin de 70 de lei pe noapte pentru o vacanță bine meritată.  
Facebook Comments

Leave a Reply