Mini-concediul de 1 Mai: rock clasic, aer sărat de mare și bună dispoziție

Mini-concediul de 1 Mai: rock clasic, aer sărat de mare și bună dispoziție


Rock clasic, aer sărat de mare neliniștită și și tineri bine înfofoliți care se bucurau de nisipul fin al plajelor, cam așa a început mini-concediul de 1 mai pe litoral. Toate acestea sunt și preambulul unui weekend de pomină ce, în mod paradox, se va termina marți.  

La primele ore ale dimineții de vineri, în gara din Constanța, forțele de ordine erau pregătite să intervină în caz de ceva, dar din fericire, stația feroviară  nu era populată decât cu palmierii lăsați moștenire de la fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

La polul opus, pe plaja „spiritelor libere”, în Vama Veche, doar câinii fără stăpân se plimbă pe străduțele înguste ale localității stațiune, tinerii fiind mai toți pe plajă.

Printre câteva melodii ACDC se mai aud câte o bormașină sau un polizor care țin isonul, dar asta doar pentru ca totul să fie gata până la finele zilei, când zecile de mii de tineri care sunt așteptați.

Mamaia, pe alocuri plătești patul și pereții

Unele hoteluri nu au o ofertă prea generoasă la început de sezon. Asta pentru că mare diferență de preț nu este între cortul la Vama Veche și cameră la hotel în Mamaia. Dacă pentru amplasarea unui cost într-un campus prețul pornește de la 15-25 de lei, în Vamă, la Mamaia cazarea pornește de la 60 de lei. .

Pentru cei care v-ați rezervat cazare aici aveți grijă că unele hoteluri nu au restaurante proprii așa că micul dejun care este prezentat în unele oferte, nu prea există.

Acestea fiind spuse aveți șanse să aflați că veți plăti 60-70 de lei în Mamaia pe noapte de persoană în cameră dublă, dar doar pentru un pat și o priveliște la un mobilier vechi care lua naștere imediat după Revoluție.

Facebook Comments

Leave a Reply