Liniile de croaziera Norwegian Cruise Line lansează pachete Premium All Inclusive

Liniile de croaziera Norwegian Cruise Line lansează pachete Premium All Inclusive


Liniile de croaziera Norwegian Cruise Line lansează pachete Premium All Inclusive, pe piața din România, începând cu dată de 3 aprilie. Compania îşi propune să le ofere clienţilor săi o vastă flexibilitate în alegerea unui pachet turistic pe mare şi creează noi tendinţe în ceea ce priveşte croazierele moderne pe ocean, la bordul navelor mari.

Prin introducerea mai multor elemente în costul iniţial al călătoriei, turiştii se pot bucură acum de mai multă linişte în timpul croazierelor organizate de Norwegian, fără costuri suplimentare.

Pachetul Premium All Inclusive include:

– O selecţie variată de băuturi premium alcoolice şi non-alcoolice în toate barurile. saloanele şi locurile de servit masă, oricând, pe toată durata croazierei.
– Specialităţi din cafea marca Lavazza în timpul meselor.
– Gratuit: o sticlă de apă de persoană, pe zi, în cabine.
– Experienţe culinare unice în locurile de servit masă la bordul navei – bufete, demonstraţii de gătit, grătare preparate pe punte.
– Activităţi exclusive de divertisment, hituri de pe Broadway, spectacole, muzică şi stand-up comedy.
– Facilităţi de agrement pentru toate vârstele.
– Beneficii şi privilegii suplimentare oferite turiştilor cazaţi în apartamente şi în zona denumită The Haven by Norwegian

Liniile de croaziera Norwegian Cruise Line lanseaza pachete Premium All Inclusive

„Compania Norwegian a fost întotdeauna inovatoare în domeniul croazierelor, iar introducerea pachetului Premium All Inclusive ridică la un cu totul alt nivel modalitatea în care organizăm turismul de croazieră, lipsit de griji şi relaxat. Ne-am ocupat de un pachet important de servicii, considerate cândva ‘suplimentare’, care include o gama diversă de băuturi premium, facilităţi şi gratuităţi. Aceste servicii suplimentare, introduse recent, se adaugă multitudinii de servicii care confereau un caracter special oricărei croaziere Norwegian, inclusiv cel mai captivant loc de servire a mesei şi moduri inedite de divertisment pe mare. Lansat deja cu succes pe mai multe pieţe europene, am încredere că turiştii noştri români vor îndrăgi şi pachetul Premium All Inclusive.”, a declarat directorul general pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, Christian Boell. 

Pentru toate rezervările realizate între 3 şi 30 Aprilie 2017, turiştii beneficiază de reduceri de până la 200 euro / cabina. Oaspeţii care călătoresc în Studio-uri economisesc 50 euro, cei în cabine cu vedere la ocean economisesc 100 euro şi cei care călătoresc în cabine cu balcon, mini suite, suite şi în zona exclusivists The Haven, economisesc 200 euro / cabina.

Pachetul Premium All Inclusive este disponibil pentru toate cele 14 nave ale liniei Norwegian Cruise Line. Pentru mai multe informaţii şi pentru a rezervă o croazieră Premium All Inclusive cu Norwegian Cruise Line, va rugăm să accesaţi www.ncl.eu sau să comtactati un agent de turism.

Facebook Comments

Leave a Reply