Cum să vă alegeți un prânz ieftin și bun când sunteți în concediu

Cum să vă alegeți un prânz ieftin și bun când sunteți în concediu


Când mergem în concedii sau vacanțe cu toții căutăm chilipiruri, fie că vorbim de cadouri, haine sau chiar un prânz ieftin și bun. Din acest motiv, de cele mai multe ori facem greșeli , iar acestea ajung să ne coste mai scump decât anticipăm.

De fiecare data când alegeți un loc de concediu și implicit pentru servirea mesei, mergeți la restaurantele sau localurile care nu sunt aglomerate. Bucătarii acolo au mai mult timp să se concentreze asupra felurilor de mâncare. (Nu faceți marea greșeală să credeți că dacă nu sunt clienți, mâncarea este proastă)

prânz ieftin, Incendii Thassos, cazare Thassos extrasezon, cazari thassos, vacanta thasos, insula thassos

Alegeți localuri care sunt afaceri de familie, acestea tind să ofere atenție clienților pentru că au învățat deja că dacă îți respecți clientul acesta te recomandă și chiar revine acolo unde se simte confortabil.

Afacerile mici de familie, în general, au furnizori mici cu produse proaspete. Cât am stat la masă în diferite localuri din Thassos, am văzut venind oameni de pe insula cu produse proaspete în cantități mici pe care le vindeau restaurantului.

Sunt foarte flexibili. Ultima data când am ajuns la Tavernaki, unul dintre membrii grupului nu a reușit să vină, așa că proprietarul localului, când a aflat că vrem să mergem în altă parte să-I cumpărăm un gyros, s-a oferit el să ne facă unul, la pachet, deși în oferta lui nu era inclus așa ceva.

Porțiile de la aceste localuri sunt groaznic de generoase. Și credeți-mă că nu exagerez când spun că după ce terminai de mâncat nu te puteai ridica de la masă.

prânz ieftin, Incendii Thassos, cazare Thassos extrasezon, cazari thassos, vacanta thasos, insula thassos

Alegeți felurile de mâncare tradiționale, acestea sunt cele mai bine știute de localnici, iar savoarea tradițională a locului vă vor deschide noi oportunități de gătit acasă. Și în plus, nu strică să vă îmbogățiți puțin experiența culinară. Dacă mergeți într-o altă țară și mâncați tot ce comandați și în România, atunci ați cam pierdut jumătate din scopul unei mese la restaurant. Degeaba ai vizitat jumătate din lume, dacă în fiecare țară în care ai fost ai comandat tot ceafă de porc și murături sau piept de pui și cartofi prăjiți.

 

Facebook Comments

1 Comment
  1. Pingback: Aventura chinezească de la malul mării

Leave a Reply