Concediu pe hotel plutitor, de la 70 lei/persoană/pe noapte

Concediu pe hotel plutitor, de la 70 lei/persoană/pe noapte


Dacă vreți să aveți parte de o vacanță inedită, puteți să faceți în așa fel încât să aveți un  concediul pe hotel plutitor, în Delta Dunării. Vă lăsați noaptea legănați de valurile domoale ale apei, după ce în fiecare zi a vacanței v-ați bucurat, ba de pescuit, ba de o plajă la Sulina (unde este și situat vaporul) sau de chiar câteva excursii în inima Deltei Dunării, în Pădurea Letea.

În banii pentru cazare aveți inclus și micul dejun, iar în cameră aveți televizor și aer condiționat. Oferta aparține agenției La Piovra Turista și o puteți vedea AICI! 

Sf. Constantin este un hotel plutitor, o locaţie minunată care oferă servicii de calitate cu un personal deosebit, fiind ales că locaţie pentru filmări, pescuit şi plimbări pe canalele Deltei Dunării. Dacă alegeți să mergeți până în 15 iunie cazarea va costa 190 de lei pentru două persoane, în schimb, în toamnă prețul pentru o noapte de cazare pe hotelul plutitor ajunge 170 de lei. 

În cazul în care vreți să vă bucurați de ultima bucată de junglă subtropicală din Europa puteți să optați pentru mai multe excursii opționale. 

concediu pe hotel plutitor

  • Padurea Letea – safari , 5h – 65 lei / pers ;
  • Supliment pranz : 45 lei /pers
  • Tur complet – 3h45 – 60 lei / pers ;
  • Apus de soare in golf – 2h30 – 40 lei / pers

Mini concediu pe hotel plutitor

Ziua 1 – Tulcea – Sulina ( plecare în jurul orei ora 10.30 )

Excursie în Deltă: Plecare de la Pontonul Carpatia Tour din Tulcea – faleză, lângă Hotelul Delta – spre Sulina prin Delta, pe traseul

Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Canal Periteasca – Canal Şontea – Canal Olguţa – Milă 23 Sat – Dunărea Veche – Crişan – Sulina (traseul poate suferi modificări în funcţie de nivelul apelor şi de vreme )

Oprire cu masă pescărească (contra cost) pregătită de localnici la Milă 23 Sat; welcome drink şi povestirile ghidului pentru toată perioada excursiei prin Delta.
Cazare hotel plutitor Sf. Constantin 3*, Sulina;

Ziua 2 Mic dejun Program liber / vizită Sulina, muzee şi locuri speciale.

Cazare hotel plutitor Sf. Constantin 3*, Sulina;

Ziua 3 Mic dejun Program liber .

Transfer Sulina- Tulcea (plecare în jur de ora 13.30).

 

Facebook Comments

Leave a Reply