City break în Dubai: 279 euro (3 nopți + bilete de avion)

City break în Dubai: 279 euro (3 nopți + bilete de avion)


Deși luna mai pare mai interesantă pentru alte destinații, un city break în Dubai este la fel de bine venit pentru cei care doresc o relaxare orientală. Oferta este valabilă în perioada 21-24 mai prin Vola.ro.

Cazarea se face la hotelul de 3 stele Citymax Al Barsha, iar biletele de avion prin Wizz Air. AICI puteți găsi mai multe detalii despre acest city break în Dubai. 

Hotelul situat vis-a-vis de Mall of Emirates, la 12 km de Palm Jumeirah, oferă unităţi de cazare moderne, o piscină în aer liber, sală de fitness modernă şi facilităţi de biliard.

În cazul în care ați hotărât să vă relaxați în city break în Dubai, recomandăm și o zi de plajă, dar țineți cont de faptul că aici temperaturile pe timp de vară sunt extrem de fierbinți, nu de puține ori acestea sărind de 40 de grade. Și tot la acest capitol, Dubai nu e Mamaia, culturile sunt diferite, așa că pentru cele care preferați să faceți topless, abțineți-vă! La pușcărie nu prea se poate face plajă. 

city break în dubai

Autobuzele Hop-On Hop-Off sunt ideale pentru a vedea Dubai-ul. Așa veți avea ocazia să vedeți Burj Kahlifa, Jumeirah Beach Park, Fortul Al Fahidi, Dubai Creek şi multe alte atracţii turistice. Am văzut cu toții cum arăta Dubai în urmă cu 30 de ani, iar acum, datorită familiei Al Maktoum, oraşul s-a transformat dintr-un sat de pescari într-un oraş modern. 48 de euro vă costă biletul pentru un tur al orașului și e valabil 24 de ore. 

City break în Dubai, o aventură orientală

Abu Dhabi este considerat o adevărată bijuterie a lumii orientale. Așa că ar fi păcat să nu plecați într-un tur de-o zi pentru a-i vedea toate atracțiile turistice. Moscheea Sheikh Zayed este unul dintre cele mai frumoase obiective pe care acest oraș le poate oferi, dar asta nu înseamnă că restul de aproape 40 merită ignorate. Moscheea este una dintre cele mai mari din lume şi cea mai mare din Emiratele Arabe Unite. Excursia în Abu Dhabi va dura aproximativ 9 ore, iar tariful este de 101 euro/ persoană. 

Mai sus vorbeam de plajă, dar la fel de bine vă puteți simți și într-un safari printre dunele deșertice din apropierea orașului. Excursia de 5 stele include transport într-un vehicul 4×4, o plimbare cu cămilă, o sesiune de sandboarding şi camping în deşert. Când se lasă seară, grătarul va aşteaptă, iar că atmosfera să fie completă, veţi avea parte şi de un program de dans oriental. Aventură va dura aproximativ 5 ore, iar preţul este de 65 euro/ persoană.

Dacă vreți ceva mai relaxant, atunci cea de-a opta minune a lumii, Insula Palmier, este dovada vie ca și omul poate creea „natura”. Aceasta este cel  mai mare arhipelag artificial din lume, format din trei insule, fiecare avand forma unui palmier – Palm Jumeirah, Palm Jebel Ali si Palm Deira. Dar cei mai mulți care vin în Dubai vin cu un singur scop: shoppingul. Așa că, că la acest capitol nu veți fi dezamăgiți. Un singur lucru nu trebuie să vă lipsească: banii! 

 

 

Sus…

Sus…

Facebook Comments

Leave a Reply