5 capitale: 155 de euro, un tur european de 4 zile

5 capitale: 155 de euro, un tur european de 4 zile


Vă puteți petrece 1 mai  într-un tur european care cuprinde 5 capitale cu o istorie foarte frumoasă în spate. Veți avea ocazia să vedeți castele și citadele așa cum nu ați mai avut ocazia.

Veți vedea Viena , Bratislava, Budapesta, Zagreb și Belgrad, dar le fel de mult veți putea să vedeți și Dunărea în toată splendoarea ei. Primul astfel de tur va fi organizat din data de 30 aprilie până în 3 mai, de către Christian Tour.  Toate detaliile le puteți găsi AICI!

Detalii despre tur:

În prima zi veți pleca de la București de la autogara Christian Tour pe traseul Pitești – Craiova – Drobeta Turnu Severin. Se va traversa Dunărea la Porțile de Fier în Serbia. Apoi urmează o excursie prin Defileul Dunării (lacul de acumulare, cazenele Mari și Mici) spre Belgrad, unde se începe turul de oraș cu Parlamentul, Citadela Kalemegdan, Palatul Prințesei Ljubice și artera pietonală Knez Mihajlov. Cazare în Belgrad.

A doua zi se pleacă spre Zagreb, capital Croației, unde se parcurge turul orașului: Catedrala, Muzeul de Artă, Universitatea. Traseul continu[ prin Ungaria spre Gyor, cu scurtă oprire la Lacul balaton. Seara, cazare în Gyor.

În cea de-a treia zi are loc o deplasare la Bratislava pentru un scurt tur al centrului istoric. Traseul continuă spre Viena pentru a vizita Palatul Schonbrunn și grădinile acestuia. Urmează și un tur panoramic cu autocarul pentru a descoperi frumusețea fostei capitale imperial: Prater, sediul ONU, Turnul Dunării, Ringstrasse, Piața Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg, Catedrala Sf Stefan, Opera. După acest tur veți avea timp liber la dispoziție pentru un tur pietonal în centrul istoric spre Monumentul Ciumei.

După amiaza se pleacă spre Budapesta pentru un tur scurt al capitalei unde puteți vedeaParlamentul, basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanțuri, Bastionul Pescarilor și Biserica Matyas.

În cea de-a patra zi, după micul dejun, se pleacă spre București. Sosirea va fi seara după 23.30, în funcție de traffic și de formalitățile vamale.   

Facebook Comments

Leave a Reply