Zbor anulat cu Wizz Air. Și cu banii luați și confundat cu un rus

Zbor anulat cu Wizz Air. Și cu banii luați și confundat cu un rus


0
20

Zilele astea m-am ales cu un zbor anulat cu Wizz Air și compania a și reușit performanța să mă confunde cu un rus, după ce probabil mi-a vândut locul imediat ce i-am contactat.

În luna mai am cumpărat bilete pentru un city break in Stockholm , după ce văzusem o ofertă destul de tentantă. Cred că era undeva 110 euro toată călătorie pentru bilete de avion pentru două persoane, dus-întors. 

Pe la finele lui august, am hotărât să facem o vacanță în Thassos și să renunțăm la Stockholm, așa că încerc să contactez pe cineva de la Wizz Air pentru o anulare a biletelor. Știam că o să îmi fie percepută o sumă gen taxă de anulare, dar ce a urmat după m-a surprins. 

De pe site-ul companiei nu prea ai cum să ajungi să rezolvi imediat problema, adică să și scapi repede. Așa că, fiind în continuare în acel termen de mai mult de 14 zile, în care Wizz Air nu-ți ia banii, pielea de pe tine, virginitatea și averea familiei pentru că anulezi două scaune în avion, le scriu. 

Mă anunță automat că termenul este de 30 de zile. Zic, ok, și deja mă așteptam la mârlania pe care am pățit-o. Adică mă contactează după o bună bucată de timp, destul cât să intru în cele 14 zile, în care ei sunt îndreptațiți să îți ia toți banii. 

Zbor anulat cu Wizz Air. Și cu banii luați și confundat cu un rus… probabil

Acum mă gândesc că ar fi trebuit să confirm și locurile din avion, având în vedere că, cel mai probabil, cei de la Wizz Air deja au vândut locurile mele unui cetățean de origine slavă. Cel puțin asta reiese din mesajul pe care mi l-au trimis. Adică îmi raspund mie, dar îmi spun că locurile aparțin pasagerului Blagaevschi Serghei. 

Zbor anulat cu Wizz Air. Și cu banii luați și confundat cu un rus

În mesajul de mai jos, după cum vedeți, îmi fac și calculele potrivit cărora anularea biletelor costă mai mult decât biletele în sine: 

Zbor anulat cu Wizz Air. Și cu banii luați și confundat cu un rus

 

Ce este și mai nesimțit din partea lor, este că, încă mai trimit mesajele automate în care mă roagă să-mi confirm locurile și mă anunță date legate de zbor. 

Am vorbit cu reprezentanții Wizz Air, neoficial, și ei au pus totul pe seama unei erori umane. Mie sincer mi se pare că asta este adevărata față a Wizz Air: nepăsare, nesimțire și alte astfel de cuvinte care să le descrie afacerea… Dar asta este doar părerea mea… subiectivă! 

Facebook Comments
0
20

Leave a Reply