Wizz Air schimbă politica bagajelor pentru toate călătoriile sale

Wizz Air schimbă politica bagajelor pentru toate călătoriile sale


0

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est, a anunțat în urmă cu câteva zile, o schimbare importantă în politica bagajelor de mână care va fi aplicată.

Astfel, compania nu va mai percepe un tarif adiţional pentru bagajul mare de mână adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintre zborurile companiei, începând cu 29 octombrie 2017.  

Pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj este inclus în preţul biletului  Modificarea reprezintă o creştere cu 50% a volumului bagajului în comparaţie cu dimensiunea anterioară acceptată gratuit la bordul aeronavelor,

Pasagerii ce vor călători pe şi din 29 octombrie şi care deja au plătit taxa pentru bagajul mare de mână direct prin canalele Wizz Air* vor primi ramburs 120% din preţul plătit, în conturile lor WIZZ.

În chestionarele privind satisfacţia clienţilor, mai mult de 80% dintre pasageri au acordat companiei Wizz Air un punctaj foarte mare în ceea ce priveşte experienţa la bord, deschiderea şi profesionalismul angajaţilor. Wizz Air este receptiv în permanenţă la sugestiile venite din partea pasagerilor, de aceea compania consideră că noua politică privind bagajele de mână va îmbunătăţi şi mai mult experienţa de călătorie alături de WIZZ.

Compania aeriană a mai anunțat, acum câteva zile, lansarea unui nou serviciu pentru pasageri numit WIZZ Priority.

Valabil de astăzi pe toate zborurile companiei, WIZZ Priority include: Prioritate la îmbarcare Pasagerii pot lua cu ei la bord încă un bagaj mic de mână (cu dimensiuni maxime de 40x30x18 cm).

Din 29 octombrie o garanţie că bagajul mare de mână se poate lua la bordul aeronavelor (garanţia este, de asemenea, valabilă şi pentru pasagerii care şi-au achiziţionat WIZZ Go, WIZZ Plus şi WIZZ Privilege Pass).

Compania a mai lansat în urmă cu două sptămâni lansarea noii aplicaţii pentru dispozitive mobile,  disponibilă gratuit începând de astăzi tuturor utilizatorilor de Android şi iOS.

Facebook Comments
0

Leave a Reply