Wizz Air lansează 3 noi rute din Cluj-Napoca spre Malta, Larnaca şi Stockholm

Wizz Air lansează 3 noi rute din Cluj-Napoca spre Malta, Larnaca şi Stockholm


0

Compania aeriană low-cost Wizz Air lansează, în această săptămână, trei noi rute din Cluj-Napoca spre Malta, Larnaca şi Stockholm , a anunțat compania într-un comunicat. 

Cu şase aeronave Airbus A320 şi cu un echipaj local format din aproape 200 de profesionişti în domeniul aviaţiei, linia aeriană oferă 35 de destinaţii spre 17 ţări din Cluj-Napoca. Wizz Air asigură peste 1,9 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din Cluj-Napoca în anul 2017, ceea ce reprezintă o creştere cu 26% de la an la an.

În 2016, peste 1,3 milioane de pasageri au fost transportaţi din şi spre Cluj-Napoca. Operaţiunile companiei în Cluj-Napoca susţin mai mult de 1.000 de locuri de muncă – potrivit datelor ACI (Airports Council International), potrivit operatorului aerian. 

„Wizz Air caută mereu să îşi extindă reţeaua şi să furnizeze oportunităţi de călătorie cu adevărat accesibile alături de servicii excelente la bord pentru şi mai mulţi pasageri. Săptămâna aceasta, lansăm trei rute noi mult aşteptate spre Malta, Larnaca şi Stockolm de pe aeroportul din oraş, ce vor fi destinaţii perfecte de vacanţă pentru pasagerii noştri’, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

La finele anului trecut, Wizz Air a a lansat două noi produse. Atât “WIZZ Go” cât şi “WIZZ Plus” oferă clienţilor un cost redus pentru “Base fare” (pachet de bază ce oferă bilet de avion şi un bagaj mic de cabină) şi suma serviciilor adiţionale, achiziţionate separat, precum şi o rezervare mai rapidă.

Noul “WIZZ Go” este destinat pasagerilor avizaţi, care apreciază tarifele reduse şi ofertele, dar în acelaşi timp folosesc cele mai populare produse şi servicii WIZZ. “WIZZ Go” include un bagaj mare de cabină, un bagaj de cală de 23 de kg şi loc alocat (locurile din primul rând şi cele cu extra loc la picioare fac excepţie).

Serviciul “WIZZ Plus” oferă chiar mai multe servicii şi beneficii pentru pasageri, care se pot bucura de o mare flexibilitate şi de un maximum de confort în timpul călătoriei: de la rezervarea biletului online şi până la aterizarea la destinaţie. “WIZZ Plus” include un bagaj de cală de 32 de kg, un bagaj mare de mână, check-in în aeroport, opţiunea WIZZ Flex pentru schimbarea datei de călătorie, loc alocat (inclusiv în primul rând şi cele cu extra loc la picioare), dar şi prioritate la îmbarcare (de asemenea permite îmbarcarea la bord şi a unui obiect personal de mici dimensiuni).

Wizz Air este una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 79 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă peste 500 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 138 de destinaţii din 40 de ţări. Compania are peste 3.000 de angajaţi şi a transportat 23 de milioane de pasageri în 2016.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operaţional Safety Audit (IOSA), companie de referinţă la nivel global în ceea ce priveşte recunoaşterea siguranţei companiilor aeriene

Facebook Comments
0

Leave a Reply