Wizz Air deschide prima cursă România – Georgia

Wizz Air deschide prima cursă România – Georgia


0

Wizz Air deschide prima cursă România – Georgia, în vara acestui an. Noul serviciu cu tarif redus de la București spre Kutaisi, Georgia, va începe din 3 iulie 2018 cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână în zilele de marți, joi și sâmbătă, creând oportunități excelente de călătorie pentru pasagerii români și vizitatorii acestora de la doar 109 RON*. Biletele pot fi deja rezervate pe wizzair.com.

„Călătorii români pot ajunge acum într-una dintre cele mai vechi orașe ale Europei, în doar câteva ore, și pot vizita Georgia fie într-un city break sau într-o călătorie de afaceri, cu tarife ce pornesc de la doar 109 RON*. Aceasta este singura conexiune directa între România și Georgia și ne așteptăm să susțină turismul în ambele sensuri și să încurajeze relațiile de afaceri între cele două țări.”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar).

Călătorii WIZZ aflați în căutare de peisaje de poveste care îți taie respirația, cu podgorii întinse, cu biserici milenare sau străzi ascunse, ar trebui să aleagă Georgia.

Orașul Kutaisi este unul dintre cele vechi orașe din lume, cu locuri speciale ca, de exemplu, mănăstirea Gelati sau catedrala Bagrati, ambele aflate în patrimonial mondial UNESCO și unele dintre destinațiile favorite ale turiștilor.

În același timp, Kutaisi este poarta de intrare a Georgiei, poate unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ, cu un împăienjeniș de poteci atât de apreciate de turiști pentru drumeții, pentru curse cu bicicleta, pârtii de schi sau locuri de rafting sau călărie.

Ca parte a celui mai mare plan de extindere, #WIZZaroundEurope, compania aeriană a adăugat o nouă destinație rețelei din România aflată în continuă creștere și care este formată în prezent din peste 140 de rute către 22 de țări de pe 10 aeroporturi locale prin oferirea acestui serviciu aerian cu adevărat accesibil pentru pasageri. Continuând investițiile și diversificarea în continuu a rețelei WIZZ în România, în 2018 vor începe din țară 19 zboruri noi care vor aduce oportunități de călătorie din Sibiu, Iași, Cluj și București.

Pasagerii WIZZ pot urmări extinderea impresionantă a rețelei WIZZ și campania #WIZZaroundEurope prin hashtag-ul aferent pe canalele Social Media ale WIZZ pentru surprize și concursuri distractive.

Cea mai nouă rută Wizz Air 

Rută Zile de operare Cu începere din Tarife de la*
Kutaisi, Georgia marți, joi, sâmbătă 3 iulie 2018 RON 109
Facebook Comments
0

Leave a Reply