Wishlist – fă-ți luna de miere într-o vacanță plătită de rude și prieteni

Wishlist – fă-ți luna de miere într-o vacanță plătită de rude și prieteni


45

Pentru că nunta perfectă are și continuarea perfectă, în luna de miere perfectă, Agenția Perfect Journey (franciza Perfect Tour) a lansat un produs unic pe piața de turism din Romania: cadoul de nuntă luna de miere!

Platforma www.wishlist.perfect-tour.ro, by Perfect Journey, este o premieră absolută pe piața de turism din România, iar acum, la două luni de la lansarea platformei “Wishlist”, oferta se extinde cu noi oportunități.

De acum, cei care vor să ofere un cadou fabulos au la dispoziție “Wishlist”, by Perfect Journey. Tinerii căsătoriți își pot petrece o frumoasă și binemeritată vacanță, după nuntă, exact ca-n filme. Trebuie doar să-și aleagă destinația visată, iar Perfect Journey se va ocupa de restul. Prietenii mirilor vor primi invitația de a contribui la cadoul de nuntă perfect. Trebuie doar să intre pe site-ul www.wishlist.perfect-tour.ro.

Și, pentru a răspunde cu promptitudine cerințelor tuturor clienților care își doresc o vacanță perfectă, oferta Perfect Journey a fost extinsa: același cadou se poate face pentru orice aniversare: ziua de naștere, ziua onomastică, etc. Fiecare dintre noi își dorește o vacanță perfectă – cu ajutorul Perfect Journey o poate primi în dar. Ofertele se fac personalizat, iar toți cei care doresc să contribuie la vacanțele sărbătoriților sau la luna de miere a tinerilor căsătoriți pot cumpăra unul sau mai multe vouchere în valoare de 50 de euro.

Ideea “Wishlist”, by Perfect Journey, a pornit de la un sondaj recent, efectuat de o agenție de asigurări de călătorie, care arată că, imediat după ziua cea mare, o treime din cupluri își permit doar o mini-vacanță a cărei durată medie este de 2 nopți, în timp ce o cincime își amână luna de miere pentru câteva săptămâni sau chiar luni de zile.

De asemenea, 17% dintre cei interogați au declarat că nu își mai permit să plece în luna de miere, din cauza cheltuielilor de nuntă. Mai mult, din cei 3.000 de adulți chestionați, 53% din cuplurile deja căsătorite și-au amânat luna de miere pentru mai târziu, iar o treime dintre aceste cupluri încă regretă că nu au plecat   într-o mini-vacanță înainte de luna de miere propriu-zisă. Cu ajutorul platformei “Wishlist”, by Perfect Journey, rezultatele studiului vor fi schimbate în cel mai scurt timp, iar românii vor fi mai fericiți.

“După ce am ajuns la concluzia că o mare parte a cuplurilor proaspăt căsătorite din România preferă să amâne tradiționala lună de miere, deși își doresc să poată petrece o vacanță ca-n filme, am lansat platforma “Wishlist”.

Cheltuielile și oboseala acumulată după organizarea nunții îi determină pe mulți să renunțe la a-și oferi plăcerea relaxării într-un loc exotic, imediat după marele eveniment al vieții lor, iar noi am găsit soluția, atât pentru ei, cât și pentru familie și prieteni: cel mai frumos cadou care li se poate oferi este chiar vacanța din luna de miere, prin contribuția tuturor. Noul serviciu turistic pe care noi l-am lansat este dedicat cuplurilor căsătorite și se poate adapta în funcție de buget și de preferințe.

Mai mult, după succesul pe care agenția Perfect Journey l-a înregistrat în prima lună după lansarea acestui serviciu turistic unic, ne-am gândit că ar trebui să le oferim aceeași șansă și sărbătoriților, care pot beneficia de un cadou perfect din partea prietenilor, în același fel: plata comună a unei vacanțe perfecte”, explică Adriana Motrescu, General Manager Perfect Journey.                         

Pentru luna de miere lista poate fi inițiată de către cuplul care urmează să se căsătorească, iar în acest caz mirii pot lansa invitația pentru viitorii nuntași să înscrie o parte din cadoul de nuntă în contul vacanței. Dar poate fi și inițiativa prietenilor sau a rudelor, care trebuie să facă același demers: să aleagă pachetul de vacanță și să efectueze rezevarea, în baza unui avans de 30% din costul total.

Apoi, inițiatorii achiziției vor decide cui vor trimite invitația, pentru completarea bugetului de vacanță. Inițiatorii grupului de contribuții vor beneficia de acces privat la lista de contribuții, unde vor putea vedea bugetul acumulat. Platforma oferă mai multe facilități, atât în privința confidențilității, a mesajelor, cât și a modalităților de plată. Pentru alte tipuri de cadouri, în afară de cele de nuntă, pe aceeași platformă “Wishlist”se poate lansa comanda pentru vacanța perfectă. Consultantii agenției vor oferi suport, atât pentru alegerea celei mai potrivite vacanțe, cât și pentru prezentarea acesteia către prietenii așteptați să contribuie la realizarea ei.

Platforma poate fi accesată la adresa: www.wishlist.perfect-tour.ro

Facebook Comments
45

Leave a Reply