#WeLoveRetro, un show-țeapă ca la români

#WeLoveRetro, un show-țeapă ca la români


0
#WeLoveRetro a fost show extrem de prost aseară, care am auzit că se repetă și la Cluj prin octombrie. Mi-am luat mândra de mână și am zis să mergem să ascultăm melodiile cu care am crescut în copilărie, când surpriză, organizatorul s-a hotărât să dea țeapă în cel mai românesc mod.
Și hai să începem cu începutul:
1. Pe lista erau trecuți următorii artiști și formații: Coolio, Nana, RedNex, East-17, E-rotic, No Mercy și DJ Quicksilver.
Coolio, pentru care, de fapt, venisem, nu a concertat „datorită” faptului că a pierdut avionul… după cum ne-au anunțat organizatorii.
La No Mercy și la East 17 lipseau o parte din membrii trupei.
RedNex care au făcut de departe cea mai mișto atmosferă am pus CD-ul și în rest au mimat.

2. ORA SHOW-ului: Când am cumpărat biletele online ora spectacolului era de 21.00. Cu două zile înainte am fost anunțați pe mail că se schimbă ora, la 18.00. Noi care am luat online am știut de asta. Alții care au avut bilete fizice nu au știut pentru că probabil nu și-au dat date de contact. Așa că au pierdut spectacolul. Dar chiar și cu această modificare, show-ul a început la 19.20, deși ni se spunea să venim de pe la 17.00.
we love retro bucuresti 2019 #weloveretro (4)
3. LOCAȚIA SHOW-ului: Inițial a fost la programat pentru Sala Palatului, apoi organizatorul a schimbat-o pe motiv că a fost cererea prea mare de bilete. Nici gând!
Un al doilea subpunct legat de locație: La nici 100 de metri la marea prostie de eveniment numită „The Carnival” mai era un concert, așa că am ascultat un „2 în 1 de excepție”
we love retro bucuresti 2019 #weloveretro (4)
4. PREZENTATORUL – Nu știu cine este și de prin ce șanțuri l-au luat pe nenea, dar nu avea pregătirea necesară pentru un astfel de eveniment. A avut comentarii total nepotrivite și sincer nu l-aș pune să prezinte nici o nuntă la țară, nuntă care se ține la cort exact ca-n vremea „retro”. 
we love retro bucuresti 2019 #weloveretro (4)
Și ca să nu fiu acuat că sunt subiectiv, citiți comentariile de pe pagina lor de Facebook, AICI!  
Facebook Comments
0

Leave a Reply