Vești bune! Ryanair amâna implementarea noii politici de bagaje

Vești bune! Ryanair amâna implementarea noii politici de bagaje


33

Compania aeriană, Ryanair, a anunțat astăzi, că amână implementarea noii de bagaje până la 15 ianuarie 2018.

Anunțul vine după ce, luna trecută, Ryanair anunța că nu va mai permite accesul la bordul avioanelor cu două bagaje gratuite începând cu 1 noiembrie.

„Clienții vor beneficia de mai mult timp pentru a se obișnui cu schimbările, în special în perioada aglomerată de Crăciun”, arată compania.

Noua politică de bagaje a Ryanair include reducerea tarifelor pentru bagajele înregistrate (de la 35€ la 25€) pentru a încuraja mai mulți clienți să-și înregistreze valiza și să reducă volumul bagajelor transportate în cabină.

Noile politici de bagaje se amână

„Vom amâna implementarea noilor reguli ale politicii de bagaje până la 15 ianuarie 2018 pentru a le permite clienților să se familiarizeze cu schimbările aduse. Din ianuarie le vom restricționa clienților fără prioritate transportarea la bord a unui singur bagaj de mână mic (bagajul mare de cabină va fi depozitat la cala pentru bagaje, în mod gratuit, la poarta de îmbarcare) ceea ce va accelera îmbarcarea pentru zboruri și va elimina întârzierile”, a declarat Kenny Jacobs, Ryanair.

Deja s-a introdus prima etapă din implementarea noii politici pentru bagaje, care le oferă clienților tarife mai mici pentru bagaje la o suplimentare cu 33% a greutății tolerate.

„Aceasta va duce la la diminuarea numărului clienților care se prezintă cu 2 bagaje de mână la porțile de îmbarcare, fapt care cauzează întârzieri de zbor.  Noua politică pentru bagaje va fi implementată pentru toate călătoriile de după 15 ianuarie 2018 și sperăm că, clienții noștri se vor bucura de economiile oferite de această politică pentru bagaje simplificată”, a mai spus oficialul Ryanair.

Ryanair a anunțat următoarele schimbări ale politicii pentru bagaje, pentru toate zborurile:

Din 6 septembrie 2017:

Tariful pentru bagajul înregistrat a fost redus de la 35€/£ la 25€/£ pentru toate bagajele.

Greutatea tolerată a crescut de la 15kg la 20kg pentru toate bagajele

Din 15 ianuarie 2018:

Doar Clienții cu Prioritate (incluzând Plus, Flexi Plus & Family Plus) vor putea să transporte două bagaje de mână în aeronavă* (*Îmbarcarea Prioritară poate fi achiziționată la doar 5 €/£ în momentul rezervării sau adaugată ulterior rezervării pentru 6 €/£ și este disponibilă cu până la o oră înainte de ora programată de plecare).

Restul clienților (fără Prioritate) vor putea să-și transporte în cabină doar un bagaj mic de mână, în timp ce al doilea bagaj (mai mare) va trebui trimis la cala de bagaje (gratuit) la poarta de îmbarcare.

Facebook Comments
33

Leave a Reply