Vama Veche vă așteaptă cu muzică ambientală pentru a reduce aglomerările

Vama Veche vă așteaptă cu muzică ambientală pentru a reduce aglomerările


Vama Veche vă așteaptă cu muzică ambientală, aceasta fiind o măsură pentru a reduce aglomerările de persoane în jurul barurilor și teraselor de pe plajă.  
„Vama Veche demonstreaza, din nou, ca este cea mai frumoasa comunitate de la malul marii.
Pentru a diminua riscul extinderii virusului COVID-19, incepand din acest week-end, beach-barurile din Vama Veche cu program non-stop vor limita nivelul decibelilor la un registru mediu si vor asigura doar muzica ambientala”, anunță primăria Limanu pe pagina de Facebook.
potrivit lor, in urma unor discutii cu operatorii economici s-a decis ca Vama Veche sa dea un exemplu, iar in situatii extreme este nevoie de unitate si responsabilitate! Locatiile vor fi deschise, insa propunem turistilor un alt mod de a se destinde.
„Nu ne dorim sa schimbam Vama Veche si nici sa fim acuzati ca ingradim optiunile oamenilor de a-si petrece timpul liber. Dar, traim o amenintare reala, iar agentii economici au fost extrem de receptivi.
Este un exercitiu de responsabilitate civica, de solidaritate. Scopul tuturor este acela de a mentine Vama Veche drept destinatie sigura pentru sezonul estival 2020”, mai spun oficialii.
Astfel, in serile de vineri si sambata, volumul muzicii va fi coborat, iar muzica va fi specifica unei atmosfere mai boeme. Vama Veche a fost, este si va ramane un loc in care comunitatea este unita, solidara si responsabila!
Facebook Comments

Leave a Reply