Valuri de probleme la Mareea Travel. Compania din turism pare să aibă necazuri serioase

Valuri de probleme la Mareea Travel. Compania din turism pare să aibă necazuri serioase


0
Nu  a trecut nici o lună de când compania de turism Genius Travel a tras țeapă la aproape 150 de clienți lăsându-I pe aceștia fără vacanță, că de data aceasta un mare jucător din piață dă semne că se clatină. Mareea Travel este a doua companie din turism care este acuzată de turiști și de parteneri laolaltă că i-a lăsat cu ochii în soare fără să le fie plătite rezervările pentru cazare pe timpul concediilor.

În ultimele zile mai mulți parteneri ai companiei dar și clienți ai Mareea Travel au reclamat că firma nu și-a îndeplinit angajamentele față de ei și i-a lăsat fără cazare chiar atunci când au ajuns în fața recepției la hotel. „Ca și mine mai sunt alte 20-30 de persoane la hotelul Phoenicia Resort, la care m-am cazat eu, iar nici până acum nu s-a rezolvat situația, deși mi s-a promis că nu vor fi probleme”, ne-a declarat unul dintre clienții companiei.

Alți parteneri ai firmei au reclamat pe grupurile închise de pe rețelele de socializare că au avut familii întregi de clienți la recepțiile unor hoteluri din Costa Brava care nu au fost primite decât după jumătate de zi când situația a fost rezolvată de cei de la Mareea. Pe aceleași grupuri de operatori din turism, mai mulți parteneri se plâng cum că această companie s-ar confrunta cu întârzieri de câteva săptămâni la plata partenerilor.

Ce spun oficialii Mareea Travel

Contactați de Libertatea, reprezentanții Mareea Travel ne-au confirmat că s-au confruntat cu o perioadă mai dificilă, dar și-au revenit. O bună parte din aceste probleme au fost cauzate și de comenzile foarte multe pe care compania le-a avut.

„Toate problemele pe care le-au avut zilele trecute au fost rezolvate, iar la ora actuală toate reclamațiile au fost soluționate. A fost o problemă temporară care a apărut chiar acum la finalul sezonului. Au existat întârzieri la unele plăți făcute care partenerii noștri, dar acestea au fost remediate în ordin de câteva ore”, ne-a declarat Dan Dumitru, directorul de marketing al Mareea Travel.

Cu toate acestea, Mareea Travel este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de turism, aflându-se pe locul 13 din „top 30 – firme din turism”. Firma are o cifră de afaceri pe 2015 de mai bine de 66 de milioane de lei și este cunoscută în domeniu ca unul dintre principalii jucători din turismul românesc.

Oficialii Asociației Naționale a Agențiilor din Turism (ANAT) nu au putut fi contactați pentru a lămuri această situație din piața turismului.

Facebook Comments
0

Leave a Reply