Vacanțe inedite de 20.000 de euro, noul trend printre românii cu bani

Vacanțe inedite de 20.000 de euro, noul trend printre românii cu bani


0

 

Românii cu dare de mână vor vacanțe inedite, cum ar fi croazierele în jurul lumii, care durează peste patru luni de zile și costă peste 19.000 de euro, spune Antonio Nițu, directorul general al Aerotravel, citat de wall-street.ro.

Compania a lansat o croazieră de 120 de zile, cu plecare din portul Civitavecchia, Italia, pe 4 ianuarie și întoarcere pe 2 mai, în același loc. Pachetul include cazarea la bordul navei de croazieră în funcție de cabina aleasă, toate mesele la bordul navei, dar și 15 excursii opționale.

„Există cereri pentru croazierele în jurul lumii. Oferte inedite vor exista totdeauna pentru turiști. Orice ne-ar cere un client, noi trebuie să avem și să-i putem oferi toate rezervările în cinci minute”, a declarat pentru News.ro Antonio Nițu, directorul general al Aerotravel.

Vacanțe inedite

Vacanțe inedite, pe toate continentele

Navele de croazieră vor opri pe toate continentele. Între destinațiile în care ajunge vasul sunt: Italia, Franța, Spania, Portugalia, Caraibe, Columbia, Panama, Costa Rica, Mexic, SUA, Noua Zeelandă, Australia, Singapore , Malaezia, Thailanda, India, Maldive, Emiratele Arabe Unite, Oman, Egipt, Grecia. În plus, directorul Aerotravel spune că oferta firmei sale cuprinde și oferte all inclusive în care costurile pentru o zi sunt ”mai mici decât dacă ai sta acasă”.

”O astfel de croazieră se lansează o singură dată sau de două ori pe an. Mai mult, în perioada următoare, vom lansa și alte croaziere de și mai lungă durată”, spun reprezentanții Aerotravel.

Vacanțele aproape de casă s-au scumpit

În urmă cu doi ani, hotelierii din Turcia majoraseră tarifele cu 10-15%, față de anii anteriori. În prezent, un pachet all inclusive la un resort de cinci stele în Turcia costă pornind de la 500 de euro de persoană, față de 800 de euro, înainte de atentatele de anul trecut, adaugă oficialii agenției de turism. „Impactul unui atac terorist se reflectă și în prețul unui city break, care scade considerabil ulterior unui astfel de eveniment. S-a văzut că imediat în urma unor astfel de evenimente triste, operatorii locali au reacționat și au scăzut prețurile. Sunt și turiști care profită de aceste reduceri”, adaugă Antonio Nițu.

Facebook Comments
0

Leave a Reply