Vacanțe de la supermarket: Selgros și Lidl vând concedii în toată lumea

Vacanțe de la supermarket: Selgros și Lidl vând concedii în toată lumea


0

Selgros Cash&Carry România lansează platforma de pachete turistice Selgros Travel, operată de către TUI TravelCenter.

Platforma va prezenta lunar câte zece pachete turistice și, în plus, va oferi posibilitatea de a efectua rezervări hoteliere în toată lumea.

„Dorința noastră a fost să răspundem nevoilor de relaxare și descoperire ale oamenilor și să le oferim clienților noștri posibilitatea de a achiziționa rapid și ușor pachete turistice. Prin Selgros Travel îmbinăm experiența TUI în turism la nivel global cu pasiunea și eficiența, valori definitorii pentru Selgros”, a declarat Alexandru Vlad, director general Selgros România, citat de Profit.ro

Oferte în Cuba

Printre ofertele aflate la vânzare se află pachetul pentru o săptămână în stațiunea cubaneză Varadero, cu prețuri începând de la 999 de euro de persoană, Santorini, în septembrie, la 399 de euro, un revelion de top în Dubai la 999 de euro sau un circuit în Toscana, la final de septembrie, la 559 de euro.

„Ne bucură acest parteneriat și avem încredere în reușita lui. Este un model de succes în Europa, așa ne apropiem de clienți, transformăm procesul de achiziție într-unul facil și deschidem încă o ușă pentru toți turiștii români. Nu a fost niciodată mai ușor să călătorim oriunde în lume”, a declarat și Dragoș Anastasiu, președintele Grupului Eurolines România.

Selgros este unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc începându-și activitatea pe piața locală în 2001, iar în prezent deține 21 magazine în București, Brașov, Iași, Târgu Mureș, Oradea, Cluj, Ploiești, Timișoara, Craiova, Bacău, Galați, Brăila, Arad, Suceava și Constanța.

În urmă cu un an, Lidl a intrat pe piața turismului, iar printre cele mai achiziționate vacanțe s-au numărat sejururile pe litoral, circuitele turistice și croazierele, iar ca destinații au fost România, Spania, Grecia, Cipru și Italia.

Selgros este, din 2011, parte a grupului elvețian Transgourmet Holding,  a doua cea mai mare rețea cash&carry și comerț B2B din Europa, cu operațiuni în Elveția, Franța, Germania, Austria, Polonia, România și Rusia.

Facebook Comments
0

Leave a Reply