Vacanța orientală în Las Vegas-ul Turciei – Ultra All Inclusive: (7 nopți – 499 euro)

Vacanța orientală în Las Vegas-ul Turciei – Ultra All Inclusive: (7 nopți – 499 euro)


0

Turcia nu a fost niciodată mai atractivă, așa că dacă vreți o vacanță orientală, hotelul de 5 stele Royal Seginus vă așteaptă în această vară. Hotelul se află la 15 km de aeroportul Antalya, în stațiunea supranumită Las Vegas -ul Turciei.

Oferta începe de la 499 de euro, în regim de early booking, dar puteți beneficia de o reducere de 35% dacă contractați oferta până la 20 martie, sau aveți parte de discount de 15%, dacă vă hotărâți până la 30 aprilie. 

Fibula Air Travel Agency este cea de la care puteți cumpăra minunata vacanță. Serviciile Ultra All Inclusive au parte în restaurantul principal Seginus. Acolo veți servi în regim de bufet suedez micul dejun, prânzul și cina. În timpul prânzului și cinei se vor servi și băuturi locale dar și câteva băuturi alcoolice din import. Copiii pot servi micul dejun până la orele 10.00, prânzul între orele 12.30 și 13.30 iar cina între 18.00 – 19.00. dacă vreți un prânz mai liniștit puteți apela la snack bar care este deschis între 12.30 și 15.00 cu vedere spre mare. 

Lara, vacanța orientală pe care o meritați

Lara este un cartier al orașului Antalya care are și printre cele mai lungi plaje ale țării. Numele de Las Vegas al Turciei vine de la faptul că în această stațiune se găsesc hoteluri care imită alte clădiri celebre din întreaga lume. 

Pe nisipurile stațiunii Lara vă puteți alinta sub soarele mediteran pe un sezlong bucurându-vă de o băutură răcoritoare. Plaja Lara începe de la faleza Antalyei, în partea de est, iar faptul că este atât de spațioasă o face ideală pentru orice tip de turiști, dar mai ales pentru familiile cu copii. 

Potrivit celor de la Direct Booking, „multe dintre hoteluri au o porțiune de plajă privată și sunt dotate cu piscină, grădini și zone de distracție, oferind un gust și o atmosferă unică vacanței dumneavoastră. Restaurantele vă propun în principal meniuri tradiționale turcești, pe care le recomandă să le încercați pentru ca sunt într-adevăr deosebit de gustoase, dar veți găsi și restaurante specializate în mâncarea chinezească sau de alte tipuri”.

Clienții cei mai tineri se pot bucura de numeroase lumi în miniatură unde dispun de toate cele necesare pentru a se juca și simți cât mai bine. Tobogane cu apa, mini-piscine, terenuri de joacă, animație și mini-discoteci le stau la dispoziție pentru a petrece în Lara o vacanță orientală perfectă.

 

Facebook Comments
0

Leave a Reply