Vacanță în Ksamil și Durres, la prețuri greu de ignorat. Iată cum arată hotelurile albaneze! (VIDEO)

Vacanță în Ksamil și Durres, la prețuri greu de ignorat. Iată cum arată hotelurile albaneze! (VIDEO)


0

Hotelierii albanezi deși au mai puțină experiență în turism decât cei români au învățat repede în ce constă ospitalitatea.

Ne desparte cam jumătate de secol de turism, după părerea mea, în condițiile în care 80% din hotelurile de pe litoralul albanez nu sunt mai vechi de 2-3 ani.

Încă de cum am ajuns la hotel ne-am convins că albanezii au copiat marketingul grecilor, acela în care tre primesc cu un zâmbet și de dau peste cap să le răspunzi tot cu un zâmbet. Ca turist, știu să te facă să te simți apreciat, lucru pe care în România îl găsim tot mai rar, spre deloc.

Hotelurile albaneze oferă în marea lor majoritate calitate înaltă a serviciilor, dar, per total piața are și câteva minusuri. Spre exemplu, fiind la început standardele de calitate pot diferi de la un hotel la altul chiar dacă ambele sunt de trei stele.

Noi am stat la un hotel de 5 stele, Fafa Resort, dar camera noastră era în aripa de 4 stele, după cum aveam să aflăm mai târziu, iar în realitate, pot spune că 3 stele îi erau de ajuns. Oricum ar fi, calitatea serviciilor este mult pester prețul cerut!

În infotrip-ul acesta am avut ocazia să vizitez mai multe hoteluri de la 3 stele până la 5 stele, iar condițiile nu diferă chiar așa mult. Trebuie doar să știi încă de la început ce vrei de la hotelul respectiv. Așa că pentru a nu fi dezamagit, ideal ar fi să te informazi înainte de a-ți face o rezervare.

Oferte 2018 pentru Durres

Spre exemplu, dacă vreți să vă luați cazare pentru iunie 2018, ofertele la hoteluri sunt destul de avantajoase. Astfel că, pentru un concediu în Durres de 6 nopți platiți pentru două persoane 650 de lei, la un hotel de 3 stele. Iar pentru același sejur la 4 stele, tot pentru două persoane veți plăti 1200 de lei.

Mai multe detalii despre cazare găsiți AICI!

Oferte pentru 2018 Ksamil

Găsiți ofertele AICI!

Oferte pentru 2018 Sarande

Găsiți oferte AICI!

Oferte pentru 2018 Himare

Găsiți oferte AICI!

Oferte pentru 2018 Dhermi

Găsiți oferte AICI!

Oferte pentru 2018 Vlore

Găsiți oferte AICI!

 

Facebook Comments
0

Leave a Reply