Vacanță de vară 2019 în Corfu, Tunisia sau Antalya la cele mai mici prețuri

Vacanță de vară 2019 în Corfu, Tunisia sau Antalya la cele mai mici prețuri


0
20

Ieri am fost la târgul de turism organizat de Christian Tour la Mall Vitan și găsit câteva oferte pentru destinații unde aș vrea să îmi fac și eu vacanța de vară 2019. 

Pentru început, m-am interesat de o vacanță de vară în Corfu și am ales Blue Lagoon Hotel. Pachetul pentru două persoane, chiar în vârf de sezon costă 788 de euro. În cazul în care aveți și un copil de până în 12 ani, atunci prețul pachetului va ajunge la 996 de euro. 

În ofertă sunt incluse cazarea timp de 7 nopți, biletele de avion, taxele de aeroport, transferul de la aeroport la hotel și înapoi la aeroport și bagaj de cală (20kg) și bagaj de mână (7kg) – 1 piesă/persoană. Am căutat aceasta ofertă pentru data de 8 iulie – 15 iulie, în regim de self catering. 

M-a interesat oferta pentru că vreau să combin aceasta vacanță cu o escapadă în Ksamil, care este doar la o aruncătură de băț de Corfu. 

Dacă vreți vreuna din ofertele despre care vă voi vorbi în acest material, trebuie să știți că nu trebuie să achitați totul din prima. Pentru început vi se va percepe un avans de 5%, iar la acest pachet vorbim de cel mult 40 de euro, apoi până la finele lunii va trebui să mai achitați încă 25%, și apoi restul. 

Târgul de turism al Christian Tour va ține la Mall Vitan până luni, 15 aprilie, la orele 12.00. Dar la fel de bine le puteți comanda și online pe site-ul companiei: christiantour.ro. Mai mult, evenimentul are loc și în Cluj Napoca, Timișoara și Iași. 

Vacanță în Tunisia cu Christian Tour

vacanță de vară 2019 vacanță de vară în corfu vacanță de vara in tunisia (1)

În cazul în care vă bate gândul să mergeți în Tunisia, atunci cei de la Christian Tour au o ofertă inedită și pentru această destinație. 944 de euro pentru două persoane în Sousse. Cazarea este în regim de all inclusive pentru 7 nopți, cu plecare din data de 10 iulie. Cazarea se face la hotelul Marhana Club care are 4 stele. 

vacanță de vară 2019 vacanță de vară în corfu vacanță de vara in tunisia (1)

În cazul în care sunteți și cu un copil, atunci prețul pachetului se apropie de 1.300 de euro. 

Ultra All Inclusive în Alanya

vacanță de vară 2019 vacanță de vară în corfu vacanță de vara in tunisia (1)

O altă ofertă a Christian Tour este la un hotel de 5 stele din Alanya, MC Arancia Resort Hotel, și nu costă decât 1178 de euro pentru două persoane. Aici vorbim tot de vârf de sezon, adică cu plecare de 7 iulie. 

Facebook Comments
0
20

Leave a Reply