Trei noi rute dinspre Iași spre Italia cu Wizz Air

Trei noi rute dinspre Iași spre Italia cu Wizz Air


42

Wizz Air va introduce trei noi rute de la Aeroportul Internațional din Suceava spre Treviso, Bologna și Roma – Ciampino.

Totodată, pasagerii din zona de nord a României vor putea călători mai des spre Italia și Marea Britanie în timpul sezonului estival, precum și în timpul sărbătorilor pascale, cu două zboruri speciale de la mijlocul lui aprilie spre Roma, Bologna și Milano.

„Suntem încântați să vă oferim astăzi mai multe noutăți pentru clienții din Bucovina și să sărbătorim lansarea a trei noi rute din Suceava, spre Veneția Treviso, Bologna și Roma Ciampino, în Italia. În calitate de cel mai mare operator aerian din România cu tarife reduse în mod constant, continuăm să ne extindem rețeaua regională și să susținem piața locală de muncă în sectoarele aviației și turismului, consolidând, totodată, relațiile de afaceri între țări. Suntem permanent în căutare de moduri de a răspunde așteptărilor clienților, astfel că, odată cu noile rute, pasagerii din Bucovina vor avea oportunitatea să călătorească mai des în Italia și în Marea Britanie pe parcursul vacanței de Paște, cu ajutorul zborurilor speciale programate pentru jumătatea lunii aprilie, precum și pe parcursul sezonului cald. Echipajul nostru prietenos îi așteaptă pe pasagerii WIZZ la bord pe oricare dintre cele cinci rute disponibile de la aeroportul Suceava”, a declarat Sorina Ratz, Communications Manager la Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, care operează o flotă de 79 de aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 500 de rute de la 28 de baze. Echipa Wizz Air din România numără peste 750 de angajați. În România, compania operează zboruri către 56 de destinații din 20 de țări.

Curse și dinspre Cluj

Compania aeriană low-cost Wizz Air lansează, în această săptămână, trei noi rute din Cluj-Napoca spre Malta, Larnaca şi Stockholm , a anunțat compania într-un comunicat. 

Cu şase aeronave Airbus A320 şi cu un echipaj local format din aproape 200 de profesionişti în domeniul aviaţiei, linia aeriană oferă 35 de destinaţii spre 17 ţări din Cluj-Napoca. Wizz Air asigură peste 1,9 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din Cluj-Napoca în anul 2017, ceea ce reprezintă o creştere cu 26% de la an la an.

În 2016, peste 1,3 milioane de pasageri au fost transportaţi din şi spre Cluj-Napoca. Operaţiunile companiei în Cluj-Napoca susţin mai mult de 1.000 de locuri de muncă – potrivit datelor ACI (Airports Council International), potrivit operatorului aerian. 

Facebook Comments
42

Leave a Reply