Tarom atacă piața low cost cu bilete de avion ieftine. Iată cele mai bune oferte

Tarom atacă piața low cost cu bilete de avion ieftine. Iată cele mai bune oferte


61

Compania aeriană de stat, Tarom atacă piața low cost cu bilete de avion ieftine și vine cu o ofertă valabilă până în data de 5 aprilie. Astfel că, ofertele la bilete de avion ieftine încep cu un preț de 39 de euro. Acestea sunt valabile pe rutele interne, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între București și Cluj, Iași, Satu-Mare, Suceava, Oradea și Timișoara.

În schimb, dacă vreți biilete de avion pentru destinații din afara țării ofrta pornește de la 79 de euro. Acesta sunt valabile pentru curse din

București către Atena, Belgrad, Bruxelles, Chișinău, Hamburg , Istanbul , Larnaca, Munchen, Roma, Sofia, Viena,

Iași – Torino

Sibiu-Munchen.

Prețul biletelor cu pornire de la 99 de euro: 

București și Alicante , Amman, Amsterdam , Barcelona , Beirut, Budapesta, Frankfurt, Londra, Madrid , Nișă, Paris , Praga, Salonic, Stockholm , Tel Aviv, Valencia și între

Iași și Londra, Madrid, Tel Aviv

Ofertă este valabilă pentru biletele rezervate până pe 5 aprilie 2017, pentru călătorii efectuate până în 31 martie 2018.

De asemenea, perioada minimă de ședere la destinație este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar perioadă maximă de ședere la destinație este de 14 zile. 

Planurile Tarom

Reprezentanții companiei TAROM au discutat cu doi dintre marii jucători de pe piața aeronavelor pentru achiziția a două avioane care să înlocuiască Airbusurile A310 scoase din circulație anul trecut, iar în cursul acestei săptămâni se vor finaliza discuțiile cu o a treia companie, urmând să se ia decizia finală, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. 

Ultima aeronavă Airbus A310 din flota TAROM a efectuat pe 29 octombrie cel din urmă zbor, o cursă Madrid-București, fiind scoasă “la pensie” după 24 de ani de activitate. Botezat Transilvania, avionul a ajuns în flota TAROM pe 17 decembrie 1992. Aeronava, cu 209 de locuri disponibile, a purtat către cele mai diverse destinații șefi de stat, membri de guvern, echipa olimpică și multe alte personalități naționale și internaționale.

Facebook Comments
61

Leave a Reply