Sunny Beach, cea mai ieftină stațiune la malul Mării Negre în 2019

Sunny Beach, cea mai ieftină stațiune la malul Mării Negre în 2019


0

Sunny Beach a fost numită cea mai ieftină stațiune la malul Mării Negre în 2019, de către Post Office Travel Money. Barometrul face o comparație de prețuri între cele mai cunoscute stațiuni din Europa, iar în topul celor mai ieftine nici una nu este din România. 

Potrivit comparatorului de prețuri, o cafea în stațiunea Sunny Beach costă doar 1,5 leva, la fel și o bere locală la sticlă. În schimb, o cutie de Coca Cola ajunge la aproape 2,2 leva. 

Dacă alegeți un pahar de vin va trebui să plătiți undeva la 2,5 leva pe el, iar o sticlă de apă minerală de 1,5 litri ajunge undeva la maximum 50 de stotinki. 

Pentru o masă de seară, de două persoane, cu trei feluri de mâncare veți scote din buzunar aproape 50 de leva, în timp ce pentru un prânz cu numai două feluri de mâncare un cuplu va plăti aproape 20 de leva. 

Cum studiul este un pic dubios pentru că probabil documentarea nu a fost făcută mergându-se în zonă, la prețurile prezentate în acest barometrul mai adăugați un cel puțin 25%. Iar aceste prețuri cresc și mai mult cât cât ești mai aproape de Nessebar, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe litoralul bulgăresc. 

Sunny Beach cea mai ieftină stațiune la malul Mării Negre în 2019 

Sunny Beach, cea mai ieftină stațiune la malul Mării Negre în 2019

Despre stațiunea Sunny Beach

Stațiunea Sunny Beach se află la 200 de kilometri de Vama Veche și puteți ajunge acolo în minim 3 ore dacă mergeți numai pe drumul european E87. Aceasta este una dintre cele mai mari stațiuni de pe litoralul vecinilor noștri, aflându-se la aproape 40 de km de Burgas și undeva la vreo 90 de km de Varna, oraș prin care trebuie să treceți dacă vreți să ajungeți aici. 

Dar pentru a ajunge aici, este de preferat să mergeți pe la Ruse, nu prin Vama Veche. Veți descoperi un drum mult mai puțin aglomerat și puteți merge pe ruta Ruse-Shumen-Varna- Sunny Beach. 

Ca o informație de wiki, dacă vedeți pe semnele de circulație cuvântul „Briag” sau „Brjag” e bine să știți că înseamnă plajă, așa că vă puteți aciua acolo pentru a experiemnat litoralul bulgăresc în tihnă. 

Stațiunea vă va cuceri pentru că este plină de dune de nisip, mai ales în partea sudică, adică spre orașul antic Nessebar, în timp ce mai spre nord, adică mai spre noi, marea pare că se unește cu munții. Astfel că, Sunny Beach oferă o combinație de elemente ale naturii care vă va cuceri.  

Cazare în Sunny Beach

Aici aveți de unde alege cazare la peste 100 de hoteluri, și fie că alegeți să vă faceți vacanța printr-o agenție de turism sau Do It Yourself nu veți regreta experiența. Plajele sunt imense și cu nisip fin, iar apa este tocmai bună dacă vreți să veniți cu familia care include și niste pici. 

În plus, aproape fiecare hotel are propria piscină, dacă nisipul pare că vă dă prea multă bătaie de cap, iar stațiunea se întinde pe o lungime de vreo 10 km, cu plaje late de până la vreo 40 de metri. 

Cazare prin Booking în Sunny Beach

 Booking.com

Cazare prin agenții de turism la Sunny Beach

Pentru o vacanță alături de Christian Tour, ofertele sunt AICI!

În cazul în care alegeți să mergeți cu Paradis Tours, ofertele le găsiți AICI!

Oferte bune veți găsi și la agenția de turism, La Piovra Turista, adică AICI! 

Facebook Comments
0

Leave a Reply