Stand up comedy cu Serghei și Anisia la Vibere Pub

Stand up comedy cu Serghei și Anisia la Vibere Pub


0

Nu ai mai râs de foarte multă vreme cu gura până la urechi? O seară de stand up comedy cu Serghei si Anisia la Vibere PUB o să schimbe cu siguranță această situație.

Sunt tineri, sunt energici și le stă bine împreună! Ne vedem cu ei sâmbătă, 1 septembrie, începând cu ora 20:00.

Anisia, blonda din finala de la Românii au Talent , o tânără (dar excelentă) comediantă, a câștigat festivalul de satiră și umor de la Târgu Mureș în decembrie 2013 și multe alte concursuri.

Serghei, un tânăr carismatic care se face plăcut prin naturalețe și prin accentul lui moldovenesc, a avut succes chiar de la prima apariție pe scenă în anul 2012. 

Încă de când s-au cunoscut, Serghei și Anisia au susținut nenumărate spectacole prin toată țara și promit să distreze publicul oriunde se duc, făcând astfel rețeta perfectă pentru o seară în care voia bună e la ea acasă.

Locurile sunt LIMITATE. Biletele se cumpără la fața locului, însă au prioritate cei cu rezervări.

* În plus, cei care fac rezervări beneficiază de 10% reducere la nota de plată a consumației.
* La grupuri de peste 10 persoane oferim un discount de 15%. 
* Rezervări: syncmira@gmail.com; Tel: 0772.145.568.

Facebook Comments
0

About Adelina Barbu

Adelina Barbu - Storyteller la Magical Taste (magicaltaste.eu) - ofițer de poliție îndrăgostit de arta culinară pe care am păstrat-o la nivel de aventură în bucătăria proprie. Din acest motiv am ales să experimentez, dar nu ca dr. Frankenstein, în crearea unor mâncăruri atât tradiționale dar și internaționale.

Leave a Reply