Sejur pe Riviera Olimpului 7 nopți la 82 de euro

Sejur pe Riviera Olimpului 7 nopți la 82 de euro


42

La poalele munților mitici vă puteți odhini în această vară cu un sejur pe Riviera Olimpului. Pentru numai 82 de euro vă puteți pestre un concediu de 7 nopți cu începere din 29 septembrie. Plecarea se face cu autocarul, din București, iar cazarea se va face la vila Memento Asterias. 

Vila este construită în 2008 și oferă servicii de self Catering ți situată la 80 de metri de plajă, foarte aproape de stațiunea Olympic Beach.

Este imposibil să vă plictisiți pe plajele de la poalele Olimpului și asta pentru că zona este cuprinsă de munți înalți și dealuri pline cu măslini. Stațiunile Olympic Beach, Paralia Katerini și Nei Pori sunt dominate de impunătorul munte Olimp. Iar pentru a vă șterge din minte dubiile legate de sezonul de plajă, să știți că aici, sezonul începe la mijlocul lui mai și se încheie la mijlocul lui octombrie.

sejur pe riviera olimpului

Și dacă nu vă atrage atât de mult gândul de plajă ei bine, este de ajuns doar să închideți ochii și vă veți trezi în mijlocul unei dinbtre cele mai frumoase mitologii ale lumi. Olympic Beach este cea despre care se spune că este locul în care Afrodita, zeița iubirii, a ieșit din valurile mării înspumate. Tot aici Zeus, zeul suprem al grecilor admira cu jind frumoasele muritoare greci.

În cazul în care nu sunteți fan al bicicletei să știți că în stațiune se pot închiria scutere sau ATV-uri cu prețuri între 15 și 30 de euro pe zi. La fel de bine puteți încerca scuba diving sau sporturile nautice pentru că locul este unul foarte ofertant. Și cum nu i-am uitat nici pe cei mici, aceștia se pot distra la Luna Park, unul dintre cele mai frumoase centre de distracție din zonă, special amenajat pentru ei.

Dacă vorbim de mâncare grecii sunt maeștri în cele culinare, iar din proprie experiență vă putem, spune că vă veți îndrăgosti de bucatăria elenă. Așa că vă recomandăm bugiourdi, calamarul sau coaste de miel.

 

 

 

Facebook Comments
42

Leave a Reply