Sejur în Maldive: 999 euro (cazare 7 nopți + bilete de avion)

Sejur în Maldive: 999 euro (cazare 7 nopți + bilete de avion)


42

Paradisul cu ape de cristal în care nici cerul nu îndrăznește să se reflecte pentru a nu le strica frumusețea vă așteaptă cu un sejul în Maldive.

Nisipurile albe și vântul care adie cât să te îmbie să transformi orice clipă într-o eternitate parcă s-au vorbit să rămână în aceste locuri doar, doar vor trăi și ele o clipă de relaxare

Acest sejul în Maldive este oferit de Karpaten, iar cazarea se face la hotel Arena Beach. Oferta integrală și condițiile pentru ea le puteți găsi AICI!

Camerele elegante ale hotelului sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat cu grilă de programe internationle, facilităţi de preparare a ceaiului, seif, baie cu uscător de par şi articole de toaletă gratuite.

Hotelul dispune de jacuzzi şi şezlonguri pe acoperiş, restaurant în regim bufet sau a la carte, unde la cerere se poate opta pentru meniuri cu diete speciale, teren de joacă pentru copii, parcare privată şi internet WiFi în toate zonele proprietăţii, inclusiv în camere. De asemenea, Arena Beach Hotel pune la dispoziţia oaspeţilor magazine şi un mini-market în interiorul unităţii de cazare. În zona de agrement , oaspeţii pot practică sporturi nautice precum snorkeling, scuba diving sau windsurfing.

Condiții de călătorie:

– Câte un bagaj de cala (20kg) şi un bagaj de cabina (7kg) / persoană
– Transfer Aeroport – Hotel – Aeroport
– Cazare 7 Nopţi cu tipul de masă selectat
– Taxe de Aeroport
– Biletele de avion Bucureşti – Male (via Dubai) cu Fly Dubai / Emirates

Precizări legate de sejur în Maldive:

În cazul neconfirmarii hotelului solicitat, se va confirmă un alt hotel din oferta, cu acelaşi standard şi grad de confort similar;
Neconfirmarea hotelului solicitat iniţial nu poate constitui motiv de anulare a rezervarii.
Modificările de nume sunt permise cu până la 31 zile înainte de plecare. Începând cu ziua a 30-a înainte de plecare nu se mai pot face modificări.
Infanţii plătesc doar taxele de aeroport şi nu beneficiază de loc în avion.

Condiții de plată:

La înscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totală a pachetului, nerambursabil în caz de anulare din vină turistului;
Diferenţa de 70% se achita cu cel puţin 30 de zile înainte de dată începerii excursiei.
Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, se achita integral până la expirarea acestuia.

Facebook Comments
42

Leave a Reply