Se dă startul la sezonul estival 2017! Iată când vom putea să ne bucurăm de mare!

Se dă startul la sezonul estival 2017! Iată când vom putea să ne bucurăm de mare!


33

Sezonul estival de pe Litoralul românesc va începe încă de pe 15 aprilie, odată cu sărbătoarea Paştelui, iar pentru weekend-ul 27 aprilie – 1 mai 2017 sunt aşteptaţi la malul mării, dar şi în Delta Dunării, aproximativ 40.000 de turişti, a anunţat,  Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Calendarul de evenimente al verii pentru Mamaia, Litoral şi Delta Dunării, ce se află încă pe ultima sută de metri, va fi transmis începând de luni, 6 martie, către agenţiile de turism din întreaga ţară, ambasadele şi misiunile diplomatice ale României în străinătate, birourile de turism externe ale Ministerului Turismului şi mass-media.

„Începând din luna ianuarie ne-am întâlnit la Asociaţia Litoral – Delta Dunării cu organizatorii principalelor evenimente ce vor avea loc în această vară în Mamaia şi am preluat informaţii despre evenimentele din majoritatea staţiunilor de pe litoral şi din Delta Dunării de la primăriile membre, cărora le mulţumim pe această cale. Vom avea evenimente majore în Mamaia, la Vama Veche, în alte staţiuni de pe Litoral şi în judeţele Constanţa şi Tulcea, precum şi în Delta Dunării! Câteva premiere de excepţie între evenimentele verii, mai ales la Mamaia! În premieră, în acest an deschidem sezonul estival pe 15 aprilie, când luăm Lumină de la malul mării (Sărbătoarea Pascală) şi intrăm apoi în forţă în sezon cu FedCup (competiţie de tenis feminin între România şi Anglia), în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis (17-23 aprilie 2017). Din nou in premieră, din acest an vom organiza şi o Deschidere oficială a sezonului în Delta Dunării ( aprilie 2017), eveniment ce va fi sărbătorit în fiecare an’, a precizat Corina Martin. 

Ea spune că, weekend-ul de 1 mai va începe pe 27 aprilie, când va fi lansată ediţia cu numărul 20 a Festivalului de Muzică Electronică Sunwaves, la care sunt aşteptaţi peste 7.000 de turişti străini din vestul Europei şi alte mii de participanţi din România.

„Lansăm din 27 aprilie zborurile spre Roma , Paris şi Bruxelles, alături de Londra , Milano şi Istanbul şi vă invităm să împărtăşiţi alături de noi cel mai important obiectiv atins de Asociaţia Litoral – Delta Dunării împreună cu conducerea Aeroportului Mihail Kogălniceanu Constanţa. Aşteptăm în weekendul 27 aprilie – 1 mai 2017, aproximativ 40.000 de turişti pe litoral şi în Delta Dunării!”, a subliniat Corina Martin. Pe 29 aprilie, se va deschide sezonul estival la Vama Veche, iar pe 30 aprilie la Mamaia, cu un show de maşini de drift şi mega concert pe plajă cu trupele Provincialii, Vunk şi Ionuţ Galani. tot atunci, alături de turişti, organizatorii vor lansa sute de lampioane între Mamaia, Vama Veche şi Deltă. 

Facebook Comments
33

Leave a Reply