Ryanair intră în parteneriat cu Air Europa pentru zborurile lungi

Ryanair intră în parteneriat cu Air Europa pentru zborurile lungi


42

Ryanair a anunțat un nou parteneriat cu Air Europa, care le va oferi celor 130 de milioane de clienți, posibilitatea de a-și rezerva zborurile lung curier direct pe pagina web Ryanair.com.

De astăzi, clienții pot explora și rezerva zboruri cu Air Europa pe 20 de rute lung curier din Madrid către 16 țări din America de Nord, Centrală și de Sud, incluzând Argentina, Brazilia, Cuba, Mexic și Statele Unite.

Acest nou parteneriat cu Air Europa este ultima dintre inițiativele oferite în cadrul programului pentru experiența clienților “Always Getting
Better” – Anul 4, și urmează lansării zborurilor de conexiune via Roma Fiumicino, de săptămâna trecută.

A doua etapă a parteneriatului cu Air Europa va fi lansată mai târziu în cursul acestui an și va permite clienților să se conecteze la zborurile lung curier Air Europa prin Madrid. Ryanair continuă discuțiile cu alte companii aeriene de lung curier pentru o potențială alimentare și parteneriate pentru zboruri de conexiune.

„Suntem încântați să anunțăm acest parteneriat extraordinar cu Air Europa, care permite clienților noștri să exploreze și să-și rezerve zborurile lung curier, pe 20 de rute din Madrid, către orașe încântătoare din Argentina, Brazilia, Cuba, Mexic și SUA, de pe pagina web Ryanair.com. Ryanair operează peste 50 de rute de scurt curier din/către Madrid și acum clienții noștri își pot rezerva zboruri pe rutele de lung curier ale Air Europa, către destinații care includ Buenos Aires, Havana și New York ”, a declarat în Madrid, Michael O’Leary, CEO Ryanair. 

Potrivit lui, acest parteneriat este ultima dezvoltare AGB, totul pentru că ei își continuă drumul în a deveni un “Amazon al călătoriilor. „Continuăm să discutăm cu un număr de alte companii aeriene de lung curier despre potențialul parteneriatelor pentru zborurile de conexiune, și așteptăm cu nerăbdare să le oferim celor 130 de milioane de clienți ai noștri o ofertă chiar mai mare și o gamă de servicii de lung curier în 2018.”, a mai spus șeful Ryanair

„Acest parteneriat cu Ryanair ne oferă o satisfacție extraordinară și ne așează în prim planul acestei activități prin consolitarea competitivității. Cu acest accord, Air Europa își dublează conectivitatea cu continental european, adăugând 53 de orașe europene”, a spus Javier Hidalgo, CEO Globalia Group.

Facebook Comments
42

Leave a Reply