Ryanair a fost numită cea mai proastă companie aeriană

Ryanair a fost numită cea mai proastă companie aeriană


0

Ryanair a fost numită cea mai proastă companie aerienă din Marea Britanie care operează pe distanțe mici, pentru al șaselea an la rând. 

Rezultatul provine dintr-un sondaj care a fost realizat pentru cele 19 companii aeriene care operează și în Marea Britanie, aceasta fiind situată pe locul 19. La capătul opus, pe primele cinci locul s-au situat Aurigny Air Service, Swiss Airlines, Jet2, Norwegian și KLM.

Cu toate acestea, unul dintre purtătorii de cuvânt ai companiei aeriene a declarat că succesul companiei nu s-a reflectat în acest sondaj.

Pe de altă parte, potrivit BBC, companiile britanice precum Easyjet și British Airways au fost situate pe locurile 11 și, respectiv, 15. 

Easyjeat a depășit British Airways la capitolele mâncare și băutură, servicii cu clienții și raportul calitate preț, în timp ce ambele au primit scoruri mici la capitolul confortul scaunelor. 

Pe de altă parte, Ryanair s-a confruntat anul trecut cu unele dintre cele mai neplăcute greve, care au afectat clienții. Pe parcursul anului trecut, foarte multe zboruri au fost anulate iar compania aeriană a refuzat să ofere compensații clienților

Ba mai mult, Ryanair a schimbat de trei ori politica bagajelor de circa trei ori. Compania care se laudă că anul acesta va transporta peste 141 de milioane de pasageri, nu a reușit să impresioneze pasagerii la procesul de îmbarcare, confortul scaunelor și atmosfera din cabină. 

Cea mai proastă companie aerienă

Mii de respondenți ai sondajului au declarat că nu vor mai zbura niciodată cu această companie aerienă. Aproape 70% dintre respondenți au declarat acest lucru. 

Cu toate acestea, este greu de crezut că viitorii pasageri vor renunța la biletele ieftine pentru disconfortul scaunelor sau alte neajunsuri pe o perioadă de călătorie de maximum 3-4 ore. 

Iar acest lucru s-a văzut în faptul că, în ultimii șase ani, numărul pasagerilor Ryanair a crescut cu mai bine de 80%, în condițiile în care site-ul Ryanair a devenit cel mai vizitat site din lume al unei companii aeriene. 

Facebook Comments
0

Leave a Reply