Românii se gândesc deja la vacanțele de Revelion. Iată ofertele!

Românii se gândesc deja la vacanțele de Revelion. Iată ofertele!


0

Agenția de turism Eturia confirmă faptul că peste un sfert dintre vacanțele disponibile pentru perioada Revelionului în destinații exotice sau îndepărtate au fost deja rezervate.

Românii plătesc pentru o vacanță de Revelion într-o destinație îndepărtată sau exotică prețuri începând de la 1.450 euro/persoană și care pot ajunge până la 3.800 euro/persoană. Sejururile la plajă sunt cele mai căutate de către turiștii români pentru vacanța de Revelion.

Dacă până în urmă cu 3-4 ani vacanțele exotice erau rezervate în special perioadei de vară și într-o mai mica măsură anumitor săptămâni din sezonul de primăvară și toamnă, în ultimii doi ani agenția Eturia a remarcat un interes în creștere pentru vacanțele exotice de Revelion.

Peste 900 de rezervări au fost confirmate de la anunțarea ofertelor de Revelion și, până acum, majoritatea au beneficiat de un discount de rezervare timpurie, astfel că Eturia a ocupat deja peste 25% dintre locurile rezervate în perioada Revelionului.

„Revelionul este o perioada mai dificilă pentru vacanțele exotice, deoarece prețul biletelor de avion este foarte mare și locurile se epuizează rapid. Echipa Eturia conturează pachetele și face rezervările aferente vacanțelor chiar și cu 12 luni în avans, pentru a securiza cele mai bune locuri de vacanță, dar și prețuri competitive. Același plan este aplicat și de clienții noștri care, deși se pregăteau de concediile de vară, au preferat să își rezerve încă din luna Mai vacanța de Revelion beneficiind și de discounturi generoase”, a declarat Sorin Stoica, co-proprietar Eturia.

Sejururile la plajă, vedete în preferințele românilor pentru vacanța de Revelion

Și în sezonul de iarnă, ca și în restul anului, destinațiile preferate de români pentru vacanța de Revelion includ plajă, soare și relaxare. Zona Caraibelor și a Oceanului Indian ramâne preferata românilor, dar și Asia de Sud Est, atât la plajă, cât și pe continent, pentru explorarea frumuseților acestor țări.

Cele mai solicitate destinații pentru vacanța de Revelion ramân Republica Dominicană, Cuba, Maldive, Tanzania, dar și zonele mai însorite din SUA și chiar Maroc.

Prețuri începând de la 1.450 euro/persoană

Pentru un Revelion pe plajă în Zanzibar sau în Republica Dominicană turiștii români plătesc în jur de 1.990 euro pentru bilet de avion, taxe de aeroport, cazare și toate mesele incluse. În jur de 2.300 euro costă un sejur în Maldive sau Cuba, cu transportul și cazarea la hoteluri de 4 stele sau 4 stele superior incluse. Pentru cei care nu își doresc o vacanță statică, într-un resort, există posibilitatea circuitelor.

Un exemplu este cel în Cambodgia și Vietnam, pentru care turiștii plătesc aproximativ 3.300 euro/persoană sau a unei croaziere în Miami și insulele din Caraibe, pentru care turiștii plătesc aproximativ 3.800 euro/persoană.

Cei care nu doresc o destinație îndepărtată pot alege un circuit de 10 zile prin Maroc, pentru care turiștii români plătesc 1.450 euro/persoană.

Facebook Comments
0

Leave a Reply