Revelion la Palatul Suter: costă mai puțin decât tacâmurile, vesela de pe mese

Revelion la Palatul Suter: costă mai puțin decât tacâmurile, vesela de pe mese


0

Meniul pentru petrecerea de Revelion la Palatul Suter, cel mai luxos hotel din România, deschis recent, conține, printre altele, foie gras, icre negre și trufe și costă 200 de euro de persoană, mai puțin decât valoarea veselei și a tacâmurilor pe care le vor avea invitații pe mese.

Sampania servita este faimoasa Carbon, sampania oficiala Formula 1, o avanpremieră absolută pentru Romania.

Palatul Suter, deschis la finalul lunii noiembrie a acestui an, este un boutique-hotel considerat clasificat la cinci stele plus, ca cel mai luxos hotel din România. Acest lucru este demonstrat și de faptul că vesela și tacâmurile pe care le vor avea pe masă si cei care vor petrece noaptea dintre ani la Palatul Suter sunt mai scumpe decât petrecerea și masa, în sine.

Noaptea de Revelion la Palatul Suter, cu entertainment, masă și petrecere de la ora 20.00 până a doua zi dimineața costă 200 de euro de persoană, iar dacă sunt cupluri care vor să înnopteze la hotel și să ia brunch-ul aici în ziua următoare, la acest preț se mai adaugă încă 90 de euro de persoană. Vesela pentru petrecerea de Revelion este Rosenthal și Lacroix, iar tacâmurile sunt Sambonet, din argint sau argint suflat cu aur”, a declarat Răzvan Pîrjol, directorul general al Palatului Suter.

Revelion la Palatul Suter: 50 de locuri disponibile

Pentru noaptea de Revelion la Palatul Suter sunt disponibile 50 de locuri în restaurantul hotelului care are 17 camere si apartamente.

„Nu avem cel mai ieftin meniu de Revelion al unui hotel din România de Revelion, dar nici cel mai scump, pentru că nu ne dorim ca tarifele in general să fie prohibitive și pentru cei care ajung aici, asta să însemne ieșirea anului. Vrem ca lumea să revină la noi si sa profite de un cadru cu adevarat diferit, intr-un palat de la inceputul secolului 20, cu o atmosfera de atunci si de acum si cu servicii in spiritul Palatului Suter ”, a explicat Răzvan Pîrjol.

Palatul Suter, construit la începutul secolului al-20-lea ca reședință a arhitectului elvețian Gustav Suter, apropiat al lui Carol I și artizan al Parcului Carol, precum și al cartierului Gramont, are 17 camere și apartamente diferite atât ca arhitectură, dar și ca stil, imprimând o atmosferă unică în peisajul hotelier românesc.

Clădirea a intrat în circuitul turistic în anul 2007, când a fost lansată pe piața hotelieră sub numele de Carol Park Hotel, atrăgând în anii care au urmat clienți celebri care au ajuns în Capitală, printre care cântăreața Beyonce, actorul Nicholas Cage, Deep Purple sau Enrique Iglesias.

Clădirea a fost cumpărată în anul 2015 de către o companie românească, după ce în ultimii ani hotelul nu mai funcționa. Noul acționar a renovat între timp hotelul, rebranduindu-l cu numele său inițial, Palatul Suter.

 

Facebook Comments
0

Leave a Reply