Reduceri Wizz Tours pentru un city break la Paris, de Ziua Îndrăgostiților

Reduceri Wizz Tours pentru un city break la Paris, de Ziua Îndrăgostiților


0

Parisul este oraşul de care turiştii nu se plictisesc niciodată şi pe care aleg să îl viziteze cu plăcere indiferent de perioada anului. Mai mult, se spune că începi să îl descoperi cu adevărat abia de la a treia sau a patra vizită.

Sunt atât de multe motive pentru a-l alege ca destinaţie de city break sau vacanţă mai lungă, fiind, de altfel, unul dintre cele mai vizitate oraşe din lume, cu peste 14 milioane de turişti numai anul trecut.

Platforma de călătorii Wizz Tours ce pune la dispoziţia turiştilor pachete de cazare şi bilete de avion în întreaga reţea Wizz Air, dispune de oferte de călătorie pentru Paris din nu mai puţin de şase oraşe din România: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Sibiu şi Timişoara.

“Pot afirma că Parisul este una dintre cele mai populare destinaţii din România, dovadă şi numărul mare de zboruri Wizz Air spre capitala Franţei de pe şase aeroporturi locale. Venim în întâmpinarea turiştilor cu un număr foarte mare de locuri de cazare, de la hoteluri pline de istorie din zona Champ Elysee, la cele de tip boutique de pe malul Senei, sau hosteluri cu preţuri accesibile pentru tineri sau studenţi. În ceea ce priveşte preferinţele tipurilor de cazare în Paris, 61% dintre turiştii români preferă hotelurile de trei stele, 8% pe cele de patru şi 19% le aleg pe cele de două stele. Durata medie a unei vacanţe în această destinaţie este de patru zile”, spune Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.

Anul trecut, pentru Paris, cel mai ieftin pachet Wizz Tours rezervat de o persoană a avut o valoare de 131 de euro (zbor şi trei nopţi cazare) şi de 162 de euro pentru două persoane, trei nopţi cazare + zbor.

La polul opus, cel mai scump pachet rezervat, a însemnat 1.502 euro, o persoană, 9 nopţi de cazare. “Anul acesta, luăm în considerare o creştere a cererii pentru pachetele Wizz Tours pentru destinaţii ca Parisul şi Franţa, în general”, completează directorul Wizz Tours.

INLOVE10 – cod de reducere pentru pachetele rezervate până în 6 februarie

Se spune pe bună dreptate că Parisul este cel mai romantic oraş din lume, aşadar, în această perioadă dedicată Zilei Îndrăgostiţilor, Wizz Tours oferă turiştilor o reducere specială: la rezervarea pachetelor de minimum 3 nopţi cazare şi zbor până în 6 februarie, ei beneficiază de 10 euro discount/per noapte de cazare/rezervare*. Oferta este disponibilă pentru toate destinaţiile oferite de Wizz Tours.

PACHETE WIZZ TOURS ZBOR ŞI CAZARE PENTRU PARIS

Oraşul de plecare Ziua plecării Numărul de nopţi  Preţuri începând de la**
Bucureşti 10 februarie 5 nopţi * (se poate aplica promoţia INLOVE10) 1.871 RON/persoană
Cluj Napoca 22 februarie 3 nopţi * (se poate aplica promoţia  INLOVE10) 1.197 RON/persoană
Iaşi *** 12 iulie 3 nopţi 934  RON/persoană
Sibiu **** 6 iulie 3 nopţi 1.424 RON/persoană
Timişoara 17 februarie 3 nopţi 1.110 RON/persoană
Craiova 11 februarie 2 nopţi 687 RON/persoană

 

 

Facebook Comments
0

Leave a Reply