Reduceri de până la 50% pentru vacanțe la Târgul de Turism care începe azi

Reduceri de până la 50% pentru vacanțe la Târgul de Turism care începe azi


Agenţiile de turism au pregătit pentru vizitatorii Târgului de Turism al României, care se desfăşoară între 15 şi 18 noiembrie 2018, la Centrul Expoziţional Romexpo, mii de pachete de vacanţă, cu reduceri de până la 50%. 

Vacanțele sunt pentru toate gusturile, de la turismul cultural, rural sau de business, la cel de tratament, destinaţii exotice, croaziere şi turismul de aventură. 

Timp de patru zile, peste 210 companii din 16 ţări îşi vor expune ofertele pe o suprafaţă de 10.000 de mp la o nouă ediţie Târgul de Turism al României. 

Vizitatorii au ocazia să se informeze şi să aleagă cele mai atractive oferte de vacanţe sau călătorii, iar experţii din domeniu să-şi dezvolte şi consolideze afacerile cu profil turistic. Agenţiile şi tour-operatorii îşi prezintă pachetele destinate pasionaţilor de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar şi celor entuziasmaţi de croaziere şi destinaţii exotice. 

Ce fel de oferte veți găsi la Târgul de Turism 

Gradul de internaţionalizare a celei de-a 40-a ediţii a Târgului de Turism al României este de 17%, 16 ţări promovându-şi zonele şi obiectivele turistice – Albania, Bulgaria, Chile, Cuba, Cehia, România, Germania, Grecia, Ungaria, India, Israel, Italia, Luxemburg, Republica Moldova, Palestina şi Serbia. 

La această ediţie a Târgului de Turism şi-au anunţat participarea oficială Bulgaria, Cuba, India, Indonezia, Palestina. 

Vizitatorii vor avea ocazia să se informeze şi să aleagă vacanţele sau călătoriile care se pliază cel mai bine pe bugetele şi stilul lor de viaţă, către destinaţii precum: Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, Olanda, India, Iordania, Palestina, Tanzania. 

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi cu sprijinul: Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC). 

Preţul biletului de intrare este de 20 lei. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită

Facebook Comments

Leave a Reply