Pensiunea „La Struți”, oaza de liniște din Moldova unde struții aleargă liberi

Pensiunea „La Struți”, oaza de liniște din Moldova unde struții aleargă liberi


33

Undeva la marginea orașului Târgu Neamț am descoperit, zilele trecute, pensiunea „La struți”. Este cam la un kilometru de judeţean 15b Târgu Neamţ – Paşcani.

Primul lucru care îți atrage atenția când te alezi la o masă în afara pensiuni este verdele ce o înconjoară, iar dacă te uițși spre dealurile din fața ta, vei vedea familiile de struți care aleargă de nebune prin țarcurile uriașe.

Și un cazul în care vă plac și cățeii aveți șanse foarte mari să fiți alergați de niște buflei de rasă de nici câteva luni care parcă au tot timpul chef de joacă. Pensiunea „La Struţi” va oferă o oază de linişte şi de comfort unde puteţi simţi cu adevărat încărcarea cu ioni pozitivi ai zonei.

Locația are șți un mic restaurant cu o mâncare atât de delicioasă cum numai la moldoveni poți mânca. Vasile Stan, gazda noastră, ne-a omenit cu o ciorbă cu afumătură, cum nici la mama acasă nu am mâncat.

Preparatele servite aici sunt din baza proprie zootehnică (respectiv carnea de vită, porc, pasăre) precum şi specialităţi din carne de struţ, recunoscută pt proprietăţile ei gastronomice având că şi ouăle nivel de colesterol 0. De asemenea pensiunea dispune şi de un teren de fotbal cu nocturnă.

Pensiunea este prevăzută şi cu un mic restaurant unde se poate servi micul dejun, prânzul, cină, precum se pot organiza diferite evenimente aniversale.

Cazare în pensiunea „La struți”

Pensiunea „ La Struți”este una destul de mică în comparație cu altele, dar este ideală pentru cei care vor să facă un  team building sau ieșiri cu prietenii. Nu are decât 14 locuri în 7 camere.

Este una dintre puținele pansiuni din zona care acceptă animale, așa că asta reprezintă un mare plus. Iar dacă veniți cu copii este ideal pentru ei pentru că se voir bucura de compania animalelor de la fermă.

Facilităţi camere: frigider în cameră, uscător de păr, baie pe hol, camere cu balcon, încălzire centrală, baie în camera, minibar în camera, camera cu TV

Facebook Comments
33

Leave a Reply